GG traci połączenie
Cześć wsyztskim.
Mam WIN XP PRO SP 2.
Mam następujący problem.
Mam komunikator tlen.pl z włączoną fukncją gg. Po jakimś czasie uźywania, gg nagle robi sie niedostpne a tlen cały czas działa. Muszę wtedy wyłąćzyć cały komunikator i włączyć go jeszcze raz. i sytuacja po jakimś czasie sie powtarza.
Co zrobic???
P.S. Wcześniej taka sytuacja nigdy sie nie zdaźała
P.S.2 mam Tlen PLUS 5.12 oraz najnowszą wersję Tlena.
Z góry dziękuje za pomoc
Pozdrawiam
Ellmoo
Mam WIN XP PRO SP 2.
Mam następujący problem.
Mam komunikator tlen.pl z włączoną fukncją gg. Po jakimś czasie uźywania, gg nagle robi sie niedostpne a tlen cały czas działa. Muszę wtedy wyłąćzyć cały komunikator i włączyć go jeszcze raz. i sytuacja po jakimś czasie sie powtarza.
Co zrobic???
P.S. Wcześniej taka sytuacja nigdy sie nie zdaźała
P.S.2 mam Tlen PLUS 5.12 oraz najnowszą wersję Tlena.
Z góry dziękuje za pomoc
Pozdrawiam
Ellmoo
Odpowiedzi: 3
to nie jest zmodyfikowany tlen tylko najnowszy tlen i wiele skórek i pluginów.
a reinstalke robiłem juz 5 razy z czego wczoraj był format i dzis tez.
a z proxy sie nigdynei bawiłem wiec to raczej nie to... :cry:
a reinstalke robiłem juz 5 razy z czego wczoraj był format i dzis tez.
a z proxy sie nigdynei bawiłem wiec to raczej nie to... :cry:
1. Nie uźywaj zmodyfikowanych klientów Tlena – czesto zawierają wiele błędów :(
2. Problemem moźe być konfiguracja proxy. Jeśli uzywasz takiego serwra, skonfiguruj dobrze bramkę gg, jeśli nie – wyłącz serwer proxy. :)
Pozdrawiam
2. Problemem moźe być konfiguracja proxy. Jeśli uzywasz takiego serwra, skonfiguruj dobrze bramkę gg, jeśli nie – wyłącz serwer proxy. :)
Pozdrawiam
Spróbuj zrobić reinstalkę tlena , usuń teź katalog (zakładam źe masz winxp) C:\Documents and Settings\nazwa_twojego_profilu\Gadu–Gadu (tak jest umieszczony u mnie jesli nie ma go to poprostu przeszukaj ten folder documents and settings).
p.s. Pamiętaj o eksporcie kontaktów i takich tam źeby nie było zdziwnienia :wink:
p.s. Pamiętaj o eksporcie kontaktów i takich tam źeby nie było zdziwnienia :wink:
Strona 1 / 1