GG <–– Lista kontaktów !!

Zmieniłem Windowsa na xP z 98 ... zainstalowałem gG, no i jak zwylke wyskoczył mi błąd, więc zacząłem sciągać Service Packa 1a bo jak sie zainstaluje to błąd przestaje sie pojawiać i gG normalnie wchodzi, ale przed sciągnięciem kolega powiedziałem ze wystarczy włączyć tryb zgodności z Winem 98/Me i wszystko lux no i tak zrobiłem wszystko naprawde było lux az do momentu kiedy miało mi zimportować liste kontaktów, wyskakuje w tym momencie, ze niby nie wyeksportowałem jej i straciłem pełno numerów da sie jakoś tą liste odzyskać ( nie mam u nikogo swojego gG)

Odpowiedzi: 9

pIEKAr:
a jaki program przywroci pliki sprzed formata .. prosiblym o dokładne nazwy

masz ci los szukajka się zepsuła ;)
http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=6617&highlight=
bluzgmaster
Dodano
23.11.2004 19:29:20
a jaki program przywroci pliki sprzed formata .. prosiblym o dokładne nazwy
pIEKAr
Dodano
23.11.2004 19:19:18
zawsze da sie odzyskac dane nawet z przed formata
pythonek
Dodano
23.11.2004 19:02:46
albo byćmoźe źe twoja lista usunęła sie z serwera. Moźe jakiś błąd był i nie ma twojej listy na serwerze :twisted: tymbardziej źe to gadu to diabelski program.
Damianos
Dodano
23.11.2004 17:51:07
Spróbuj ściągnąć te liste na innym systemie niz win xp (np. windows 98) Moze sie uda. A próbowałeś u kolegi załoźyć konto i ściągnąć tą listę??? Nie rób nic u siebie na kompie bo przecieź u ciebie nie działa dobrze to gadu. Najlepiej idź do jakiegoś kolegi i tam popróbuj.
Damianos
Dodano
23.11.2004 15:23:14
to tak, Service packi 1a zainstalowany, wyłączyłem tryb zgodności i nic dalej pisze, źe ta lista jest niby nie wyeksportowana, a zebym miał pliki gG to nie miałbym najmniejszego problemu z odzyskaniem listy bo wystarczyłoby przenieść plik z listą kontaktów do nowego usera ... wiec jeszcze sproboje na innym winie zimportować tą liste zobacze czy coś to da
pIEKAr
Dodano
23.11.2004 14:26:14
Chyba źe dasz mi swój numer gg i hasło na serwer i ja ściągne u siebie i tobie przesle tą listę. Moźesz mi wierzyć źe nie będziesz miał ze mną źadnych problemów. Nie bawie sie w podszywanie sie pod kogoś. Jak sie zdecydujesz to pisz pod numer 1716862. Albo po prostu idź do kolegi i załóź konto i ściągnij i zapisz liste do pliku i na dyskietce przenieś do siebie. Moźe sie uda. I koniecznie zainstaluj service packi!
Damianos
Dodano
23.11.2004 00:48:56
wiec da sie odzyskac to wszystko
jeden sposub dosc czasochlonny znajdz plik smseab.dat
sa tam wszystkie nr gg i nr tel
moze tez da sie wszystko poprostu przekopiowac
w xp gg tworzy swoj katalog w dokuments & setings user gadu gadu login gg
a w 98 to tez gdzies musi byc poszukaj tego pliku a znajdziesz reszte
to oczywscie bedzie przydatne jak zostawiles sobie pliki starego gg
pythonek
Dodano
22.11.2004 23:43:15
Mi sie wydaje źe poprostu ten windows xp gryzie sie z tym gg. Ja bym spróbował z tym service packiem ale sam zdecyduj.
Damianos
Dodano
22.11.2004 22:43:15
pIEKAr
Dodano:
22.11.2004 21:46:04
Komentarzy:
9
Strona 1 / 1