gg blad :/
hej mam problem z gg :/ wszystko dzialalo caly czas bez zarzutu i nie mam pojecia co sie porobilo :/ od pewnego czasu kiedy chce wejsc na moj profil gg wyskakuje mi okienko ze nastapil blad i nastapi zamkniecie programu gg.exe :/ i tak caly czas bez konca :/ mam tylko jeden sposob zeby na niego wejsc przez klona z profilu mojego brata bo u niego problem ten pojawai sie sporadycznie i to szczegolnie tylko wtedy kiedy po moich kilkunastu probach polaczenia sie bezposrednio z moim gg przelaczam sie na jego wyskakuje blad ale za drugim razem juz otwiera sie normlanie porgram i wtedy przez klona da sie bez problemu wejsc na moje gg:]za tym bledem stoi jeszcze to ze kiedy wyskakuje to przeklete okienko moze to dziwne ale automatycznie nie dostaje wiadomosci ktore ktos do mnie wyslal kiedy mnie nie bylo a ostatanio nawet kiedy jestem tez nie dostaje. a co ciekawsze kiedy uda mi sie polaczyc bez zadnych bledow z moim profilem zdarza sie tak ze dostaje wiadomosci z poprzedniego dnia :/
czy ktos ma pojecie co to moze byc?? :> bylabym wdzieczna jezeli mi kots pomoze :)
pozdrawiam pa
czy ktos ma pojecie co to moze byc?? :> bylabym wdzieczna jezeli mi kots pomoze :)
pozdrawiam pa
Odpowiedzi: 11
zgodnosc nie pomaga, na nowo instalek robilam i nie dziala a z gg nie chce rezygnowac bo sie juz jakos przyzwyczailam :] jutro posiedze jeszcze nad tym i sprobuje zalozyc na nowo moj profil zoabczymy czy zadziala :]
zgodnosc nie pomaga, na nowo instalek robilam i nie dziala a z gg nie chce rezygnowac bo sie juz jakos przyzwyczailam :] jutro posiedze jeszcze nad tym i sprobuje zalozyc na nowo moj profil zoabczymy czy zadziala :]
t0bi:tak naprawde gg to shit :?
chetnie przezuciłbym się na tlena ale tam mało znajomych :?
Sory za off–topic 8)
Przecieź tlen obsługuje gg tak więc nie ma źadnych przeszkód w jego korzystaniu. Tylko pobierac i instalwać.
tak naprawde gg to shit :?
Sory za off–topic 8)
Sory za off–topic 8)
A instalowałas go ponownie??
Jesli tak to spróbuj jeszcze wywalic ten niedziałający profil (jesli nie masz wyeksportowanej listy to przed wszystkimi czynnosciami KLIK na menu Gadu–Gadu i na Import /Export i na Export listy kontaktów i na Export do serwera GG)
Jak go usuniesz to kliknij na menu "Gadu–Gadu" następnie na uźytkownik i wybierz NOWY. Później klikasz na dalej aź dojdziesz do wyboru:
Mam juź swój numer (to wybierz koniecznie)
i coś tam blablabla
Później wpisujesz swój stary numer i hasło i pobierasz liste kontaktów z serwera
źycze powodzenia
Damian
Jesli tak to spróbuj jeszcze wywalic ten niedziałający profil (jesli nie masz wyeksportowanej listy to przed wszystkimi czynnosciami KLIK na menu Gadu–Gadu i na Import /Export i na Export listy kontaktów i na Export do serwera GG)
Jak go usuniesz to kliknij na menu "Gadu–Gadu" następnie na uźytkownik i wybierz NOWY. Później klikasz na dalej aź dojdziesz do wyboru:
Mam juź swój numer (to wybierz koniecznie)
i coś tam blablabla
Później wpisujesz swój stary numer i hasło i pobierasz liste kontaktów z serwera
źycze powodzenia
Damian
marcin.mb:otwórz folder Gadu Gadu, nacisnij prawym na ikone uruchamiającą i daj właściwiści –> zgodność, zaznacz Uruchom ten program w trybie zgodności wybierz Windows 98/Windows ME
powinno pomóc
juz o tym mowilem 8)
a pozatym jesli ma sp2 to to nic nie pomoźe...
otwórz folder Gadu Gadu, nacisnij prawym na ikone uruchamiającą i daj właściwiści –> zgodność, zaznacz Uruchom ten program w trybie zgodności wybierz Windows 98/Windows ME
powinno pomóc
powinno pomóc
mam sp2 :]
kolorowych snow :)
kolorowych snow :)
to masz zainstalowanego service pack`a :?:
jeśli tak, to którego :?:
PS. idę spać... 8)
jeśli tak, to którego :?:
PS. idę spać... 8)
myslisz ze nie probowalam :]
nie dziala :]
nie dziala :]
jesli masz czystego windowsa bez service packow wlacz zgodnosc gg.exe z win 98/me
Jesli masz SP1 albo SP2 sproboj przeinstalowac gg
Jesli masz SP1 albo SP2 sproboj przeinstalowac gg
Strona 1 / 1