gg 7.0 chyba problem

wczoraj wieczorem zainstalowałem gg 7.0 (wcześniej miałem 6.0) Kiedy kładłem się spaćwszystko było ok. Wstałem włączyłem komputer, słoneczko gg było niebieskie, sieć nie działała, przy próbie połączenia modem neostrady wywalał błąd i zamykał port.
Chciałem zrestartować kompa to wywaliło komunikat źe ktoś jest zalogowany i jeśli wyłączę kompa ten utraci dane. Neostradę mam sam nie dzielę jej. Moźe gg 7.0 ma jakiś bag?

Odpowiedzi: 5

Jak dla mnie – to ktoś się zalogował na konto pomocy technicznej (domyślnie firewall windows na to pozwala – trzeba to wyłączać po instalce SP2)

GG 7.0 ma sporo błędów – ale samo nie było przyczyną włamania. Wyłączenie połączenia bezpośrdniego w GG nic nie zmieni...

Upload wysoki? Ktoś sobie coś ściągał z twojego dysku :?
evil44
Dodano
30.10.2005 22:04:24
No więc właśnie, konkluzja nasuwa się sama. Jednak nie jestem pewien czy to błąd czy włamanie – stąd pytanie. Tak czy inaczej wyłączyłem połączenia bezpośrednie.
Dodam jeszcze tylko źe upload w trakcie (w tym momencie) miałem max jakieś 50 KB/s, za to dl ani bita.
wwojtek26
Dodano
30.10.2005 22:00:38
Jakiej wiec pomocy oczekujesz skoro nic nie wiesz na temat tego co sie wydarzylo ? GG nie dzialalo, poniewaz jak napisales modem sypal bledami, kto byl zalogowany rowniez nie wiesz (o ile to nie byl jakis blad). Tak wiec ?

Zapora systemowa jest OK.
EL NINO
Dodano
30.10.2005 21:44:23
hmm. no właśnie nie. Jako dobry człowiek zresetowałem kompa na twardo, zanim pomyślalem. Firewall mam, windos'owski.
wwojtek26
Dodano
30.10.2005 19:00:04
wwojtek26:
Moźe gg 7.0 ma jakiś bag?
A moze zadnego firewalla nie masz ?
wwojtek26:
Chciałem zrestartować kompa to wywaliło komunikat źe ktoś jest zalogowany i jeśli wyłączę kompa ten utraci dane.
Ty jako dobry czlowiek zostawiles tego kogos w systemie ? Wszedles w podglad udostepnionych zasobow zeby zobaczyc kogo licho przygnalo ? Z Uruchom –> fsmgmt.msc
EL NINO
Dodano
30.10.2005 15:05:05
wwojtek26
Dodano:
30.10.2005 06:44:58
Komentarzy:
5
Strona 1 / 1