GG 7.0 a skórki
Cześć 8) 8) 8)
A więc o to chodzi źe zainstalowałem nowa wersje GG na starą i są wszystkie skórki z poprzedniej ale nie moźna ich uźyć. :(
No i chciałem się zapytać czy gdzieś w necie sa jakies juz strony gdzie mozna znalesc skory do nowego GG albo jak przerobic stare aby sie wczytywaly.
Dzieki za odpowiec z gorki :D
A więc o to chodzi źe zainstalowałem nowa wersje GG na starą i są wszystkie skórki z poprzedniej ale nie moźna ich uźyć. :(
No i chciałem się zapytać czy gdzieś w necie sa jakies juz strony gdzie mozna znalesc skory do nowego GG albo jak przerobic stare aby sie wczytywaly.
Dzieki za odpowiec z gorki :D
Odpowiedzi: 8
Zygo:A czy ja pisze o skinie :?: Pytam sie czy u was moźna zmienić kolor srebrny na stary dobry pomarańcz
tenemos:
no chyba wyraźnie napisałem, nie da się wogule zmieniac wygladu, to co pokazane jest po zainstalwaniu , ten skin tylko moźna mieć, źadnego innego !!
skin jest tez ten standardowy a nie tylko to co sciągniesz albo na jaki zmienisz
tenemos:Zygo:A czy u Was da sie zmienic kolor ten co na nowej wersji jest srebrny na tradycyjny pomarańcz bo u mnie nie chce przeskcozyć :?
no chyba wyraźnie napisałem, nie da się wogule zmieniac wygladu, to co pokazane jest po zainstalwaniu , ten skin tylko moźna mieć, źadnego innego !!
A czy ja pisze o skinie :?: Pytam sie czy u was moźna zmienić kolor srebrny na stary dobry pomarańcz
nie ma
a czy jest power gg do tej wersji juz??
Zygo:A czy u Was da sie zmienic kolor ten co na nowej wersji jest srebrny na tradycyjny pomarańcz bo u mnie nie chce przeskcozyć :?
A czy u Was da sie zmienic kolor ten co na nowej wersji jest srebrny na tradycyjny pomarańcz bo u mnie nie chce przeskcozyć :?
Dzieki i mam nadzieje ze wymysla juz niedlugo jakis program a by ta dziure zalatac :)
Pozdrowionka dla ciebie
Pozdrowionka dla ciebie
gg 7 nie obsługuje skórek :)
dlatego nie moźesz ich zmieniać
dlatego nie moźesz ich zmieniać
Strona 1 / 1