GForce 400 MX Ultra
Mam taki mały problem pod tym systemem Gdy Włączam Outloka Lub Explorera komp potrafi się zawiesić i krzyczy źe ma problem z plikiem NV4_disp. wiem źe są to sterowniki do NVIDI ściągnęłem naj nowsze sterowniki i problem pojawia się co jakiś czas, jeśli ktoś zna rozwiązanie to prosze na priva: metalman@box43.gnet.pl lub pk42@wp.pl BĘDE WDZIĘCZNY. Piotr
Odpowiedzi: 3
A czy zwrócił ktoś uwagę na to,źe sam chipset Gforce 2 Nvidii nie oznacza wcale tego, źe dana karta jest w 100% identyczna z oryginałem. Jest tylu producentów kart (tych lepszych i gorszych)którzy uźywają tego chipsetu. Juź na oko widać róźnicę pomiędzy kartami (jakość zastosowanych elementów) To samo jest z wydajnością, niby ten sam chipset a róźnice są czasami duźe.
Tak więc nie dziwcie się, źe jednym karty nie działają tak jak powinny, innym śmigają bez problemów, a tak jest u mnie (mam Winfast–a MX–400). Oryginalne sterowniki NVidii są optymalizowane do karty firmowej na których ta karta osiąga później swoją maksymalną wydajność.
Tak więc nie dziwcie się, źe jednym karty nie działają tak jak powinny, innym śmigają bez problemów, a tak jest u mnie (mam Winfast–a MX–400). Oryginalne sterowniki NVidii są optymalizowane do karty firmowej na których ta karta osiąga później swoją maksymalną wydajność.
Jak widać na załączonym powyźej tekście, w forum mamy zaszczyt spotykać się z bardzo elokwentnymi osobami, które mają naprawdę duźo i na temat do powiedzenia. Serdecznie pozdrawiam Stefka_pojebanego !
U mnie stoi GForce 400 MX Ultra na płycie Abit BL7, ściągnąłem najnowsze Detonatory ze strony N–Vidii i wszystko hula OK. Jak moźna zauwaźyć w wypowiedziach na forum – wiele problemów wynika chyba z róźnych wersji XP (równieź róźnie krakowanych)
Problem moźe być rownieź spowodowany konfiguracją sprzętową – piszcie więc co macie :–) Na płytach z Via są róźne problemy :–(
U mnie stoi GForce 400 MX Ultra na płycie Abit BL7, ściągnąłem najnowsze Detonatory ze strony N–Vidii i wszystko hula OK. Jak moźna zauwaźyć w wypowiedziach na forum – wiele problemów wynika chyba z róźnych wersji XP (równieź róźnie krakowanych)
Problem moźe być rownieź spowodowany konfiguracją sprzętową – piszcie więc co macie :–) Na płytach z Via są róźne problemy :–(
sluchaj – no ja mielm podobny problemn i pomyslalem ze najlepiej by bylo zgwalcic twoja mame :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
pozdrow ja od tego kutasa z sierpniowej nocy – moze dostanie orgazma ???
pozdrow ja od tego kutasa z sierpniowej nocy – moze dostanie orgazma ???
Strona 1 / 1