GF7300GO sterowniki nie chca sie instalowac

Witam, mam notebooka DELL INSPARION 1505 z 1Gb ram +Windows MC XP+GF7300 GO
Problem polega na instalacji sterownikow... mam gre dreamfall i aby dzialala poprawnie to musze zainstlowac najnowsze sterowniki... ale na stronie della sa jakies  z naja 2006;/ (zainstalowalem i dalej gra dziala niepoprawnie)
Wchodze na nvidia.com i wybieram kartygraficzne->GO SERIES 7->windowsXP... sciagam i przy instalacji wyskakuje blad ze sterowniki nei sa kompatabilne z karta. No to wchodz ei pisze tam faktycznie GO7800 i GO7900... a o 7300 nie ma nic... (tylko reklama produktu)... sciagalem tez te sterowniki ogolne dla GEFORCE&RIVATNT pod windows MC i dalej to samo "error".

W szoku jestem... jak tak mozna ;( Skąd mam wziasc sterowniki pod 7300GO, jezeli teog nie ma na nvidia.com :/
Nie wiem co mnie naszło kupic orginał na PC... przecierz mam xbox360... teraz juz wiem dlaczego nie chca robic gier na PC... wiecej nic nie kupie... nawet DEMA nie dali... bym wiedział ze z tym taki problem to bym nie kupił... kot w worku...

POMOCY.... może ktos wie skad zassac sterowniki pod 7300GO...??? Albo co ja moge zrobic...

Odpowiedzi: 1

Próbowałeś do supportu della się dodzwonić/napisać ? Oni powinni wiedzieć skąd pobrać najnowsze sterowniki do twojej karty.
spiderko
Dodano
07.11.2006 03:04:35
Renilps
Dodano:
06.11.2006 13:10:54
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1