GF 8400M GT
Odpowiedzi: 9
-
[quote=AdasB]Ale czad. :D działa. Serdecznie dziękuje,[/quote] Proszę bardzo, też się cieszę ^^ [quote=AdasB]podeśle garnek pocztą polską. :D [/quote] Hihi no to będę mieć nowy garnek bo po złocie pewnie ślad nie zostanie :D
-
[quote=SLAY3R]Hihi no to będę mieć nowy garnek bo po złocie pewnie ślad nie zostanie :D [/quote] Nie ciesz się przedwcześnie. W Twoim garnku te zołzy na poczcie już gotują zupę na mięsie z tych ofiar co to zostały po podziale Twojego złota. :mryellow:
-
[quote=SLAY3R]Ok, to weż oficjalną paczkę 158.22 rozpakuj ją i podmien plik nv4_disp.inf plikiem stąd >> [url=http://www.laptopvideo2go.com/infs/155series/15822/]KLIK[/url] Uruchom setup.exe powinno teraz pójść.[/quote] U mnie również śmiga!!! Wielkie dzięki za podpowiedź.
-
[quote=wojtt]Ta grafę masz w jakims notebooku? Jakim? Patrzałeś na stronie producenta komputera?[/quote] Grafika ta znajduje się w Sony VAIO VGN-FZ11M. Obleciałem wszystkie dostępne strony Sony VAIO, dzwoniłem ze 3 razy do obsługi technicznej Sony Polska.. i odpowiedź jest zawsze ta sama sterowników po XP nie ma, może kiedyś sie pokażą. [quote=SLAY3R]Z tego co wyczytałem na jednym z forów dyskusyjnych znalezionych przez google to każda paczka forceware od numerka 150 powinna wspierać ten gpu.[/quote] Przetestowałem sterowniki nVidia 158.22 (tam jest jedynie notka o 8400GS) oraz bete 162.18, ale komunikat ten sam nie znalezione sprzętu pod te sterowniki. :neutral: