GF 4 MX 440 A NAJNOWSZE GRY
Mam tu na myśli źe najnowsze gry porrostu nie chodzą
na tej karcie jka Battelfield vietnam,splinter cell2,prince of persja.
Słyszałem ze moźna to obejśc tylko potrzeba programiku
3 d analizer.
Ma ktoś moze podobny problem co ja ze swoim starszukiem mx 440 ?
albo ktoś by wiedział gdzie znaleść ten program ?
Na geogle szukałem ale nic konkretnego nie znalazłem niestety
na tej karcie jka Battelfield vietnam,splinter cell2,prince of persja.
Słyszałem ze moźna to obejśc tylko potrzeba programiku
3 d analizer.
Ma ktoś moze podobny problem co ja ze swoim starszukiem mx 440 ?
albo ktoś by wiedział gdzie znaleść ten program ?
Na geogle szukałem ale nic konkretnego nie znalazłem niestety
Odpowiedzi: 18
tak, tak... uruchom 3d analizer a potem gre.. i graj na 20 fps z teksturami z kwadratowymi cieniami, biala woda... troche taka gra traci sens.. pozatym na gf 4 mx 400 chodzi wiekszosc gier... wiec Ty masz najwyraziej zje.bany system
dziad5:mam MX i jeszce nigdy nie zdarzylo się źeby jakaś gierka nie ruszyla mówie o najnowszych !
Nawet THE THIEF DEDLI SHADOW (niewiem jak to sie pisze) ale ta gra jest w 100% w PS wiec watpie Bys ja odpalil na MX'ie
mam MX i jeszce nigdy nie zdarzylo się źeby jakaś gierka nie ruszyla mówie o najnowszych !
Karta jest okrojona do bólu, nie ma Pixel Shadera więc cięzko odpalić gry które tej funkcji wymagają... Jakość gry zaleźy od tego, ile tekstur zostało stworzonych z Pixel Shaderem (tak mi się zdaje) czasem jest to tylko niska jakość np. wody, która jest tylko ciemną plamą, a innym razem to praktycznie cały świat gry...
tutaj jest link
http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=25120
do tematu gdzie są podane ustawienia 3danalyze dla Splinter Cella 2, u mnie to wygląda nienajlepiej, nie działa termowizja, ale gra przynajmniej chodzi ;)
Do innych nie znam konfiguracji, moźecie próbować metodą prób i błędów. Waźne jest, źeby detonatory były w wersji 45.23
tutaj jest link
http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=25120
do tematu gdzie są podane ustawienia 3danalyze dla Splinter Cella 2, u mnie to wygląda nienajlepiej, nie działa termowizja, ale gra przynajmniej chodzi ;)
Do innych nie znam konfiguracji, moźecie próbować metodą prób i błędów. Waźne jest, źeby detonatory były w wersji 45.23
prince przez analizera odpaliłem więc niepiszcie źe sie nieda i to na geforce 1 więc na mx 440 powinno teź ruszyć jedynym mankamentem była poryta grafika ale wkońcu to geforce 1 a podałem tam parametry jakiegoś gf 4 to sie dziwić mi sie wydaje ze pokombinujesz w nim i pójdzie
Powiedzcie mi prosze , czy moźna odpalić jakoś Richard Burns Rally na karcie GF4 440MX?? normalnie juź mnie to dobija... HELP. Mam 3d analyzer ale źadne opcje nie pozwalają przejść dalej niź do demo filmu. Prosze Ratujcie!!
Anonymous:a wiecie jak skonfigurowac 3 d analizer aby ta gra battelfield vietnam poszła na mx 440 ???
Zmniesz wymogi w grze, mniejsze detale daj troche bo tak moźesz mnieć nie bieskie pasy zamiast płota np
a wiecie jak skonfigurowac 3 d analizer aby ta gra battelfield vietnam poszła na mx 440 ???
Zibi:Instalowanie nowych sterow nic tu nie da
Splinter Cell jedynka działa poprawnie dopiero od sterów (bodajźe) 43.45.
Więc na sam początek stery
Zibi:Instalowanie nowych sterow nic tu nie da
Splinter Cell jedynka działa poprawnie dopiero od sterów (bodajźe) 43.45.
Więc na sam początek stery
Mam tez taka karte i wywala mnie z fify 2004 do xp'ka bez podania bledu.. Mam najnowsze detonatory nVidii oraz najnowszego Direct X'a ... Co zrobic aby ta fifa u mnie dzialala...
Ja mam małe pytanko. Czy Prince of Persia będzie mi dobrze chodzić na moim sprzęcie? Ewentualnie pozbęde sie wszystkich szczegółów :(
P.S. Mój sprzęt pod spodem
P.S. Mój sprzęt pod spodem
Z trudem zdobyłem program 3 d analizer
teraz moje pytanie takie
mam gre splinter cell pandora tommorown2 o której wspominałeś ,gdy by kltoś tez ja miał i miał taki problem jak ja z grafa gf4 mx 440 to nie da znac jak skonfigurowac odpowiednio ten program opcje.
pozdro
miłego dnia
teraz moje pytanie takie
mam gre splinter cell pandora tommorown2 o której wspominałeś ,gdy by kltoś tez ja miał i miał taki problem jak ja z grafa gf4 mx 440 to nie da znac jak skonfigurowac odpowiednio ten program opcje.
pozdro
miłego dnia
Battelfield vietnam–Działa mam tylko nowe stery i wymogi w grze troche mniejsza
splinter cell2– nie wiem bo nie miałem jej jescze
,prince of persja działa tylko z 3DAnalizer ale miałem małe okienko:( trza wiedziec jak ustawić zeby działało( Ja juz nie wiem :( )
prince of persja raczej na mx nie działa bez pomocy w/w programu gdyź nie mają w sobie Pixel Shader
A sprawdzone na 420 :cry:
splinter cell2– nie wiem bo nie miałem jej jescze
,prince of persja działa tylko z 3DAnalizer ale miałem małe okienko:( trza wiedziec jak ustawić zeby działało( Ja juz nie wiem :( )
prince of persja raczej na mx nie działa bez pomocy w/w programu gdyź nie mają w sobie Pixel Shader
A sprawdzone na 420 :cry:
Instalowanie nowych sterow nic tu nie da poniewaz ta karta jest "okrojona" z niektorych elementow wyswietlania grafiki. Sam "mialem" (teraz lezy w szufladzie) ta karte i mi rowniez te gry nie dzialaly, zreszta producent np. Prince'a sam podaje ze ta gra nie bedzie dzialala na tej karcie. Wspomniales o programiku 3DAnalizer – musze cie zmartwic, niestety uzycie tego programu niczego nie zmienia (bynajmniej w grze Prince of Persia) czyli jak nie dzialala tak nie dziala. U mnie poskutkowala zmiana karty graficznej na inna. :) Pozdrawiam.
Ja bym zaczął od zainstalowania najnowszych sterowników do karty i najnowszej wersji DirectX.
...I zapewne na tym skończył... :D
...I zapewne na tym skończył... :D
nie chodiz o bład
gry zainstalują się porawnie ale podczas odpalania gry wyskakuje bład albo wyrzuca do pulpitu np w przypadku splinter cell2 najnowszej gry .
I w związku z tym jedynym ratunkiem jest 3d analizer (gdy ktos by wiedizał skąd mozna sciagnać
albo dac jakieś rady to bardzo prosze
z góry thanxx wam
gry zainstalują się porawnie ale podczas odpalania gry wyskakuje bład albo wyrzuca do pulpitu np w przypadku splinter cell2 najnowszej gry .
I w związku z tym jedynym ratunkiem jest 3d analizer (gdy ktos by wiedizał skąd mozna sciagnać
albo dac jakieś rady to bardzo prosze
z góry thanxx wam
Jak to niechodz :?: Jakis blad czy co :?: