GetRight
Cze mam pytanie na temat GetRight v.5.0.2.pl. jest fajnym pobieraczem z
Internetu
Ale gdy chcę pobracz mp3 lub jakisz plik wideło to on się nie
Załącza tylko windosowski pobieracz zaczyna mi pobieranie do
Jakiegosz pliku tymczasowego co to jest moźna w jakisz sposób do się go
Wyłaczycz lub przestawicz GetRight źeby pobierał wszystko
Mam win xp dzięki za pomoc
Internetu
Ale gdy chcę pobracz mp3 lub jakisz plik wideło to on się nie
Załącza tylko windosowski pobieracz zaczyna mi pobieranie do
Jakiegosz pliku tymczasowego co to jest moźna w jakisz sposób do się go
Wyłaczycz lub przestawicz GetRight źeby pobierał wszystko
Mam win xp dzięki za pomoc
Odpowiedzi: 4
Cóź, nie urzywam GetRight, ale zapewne ma gdzieś w swoich opcjach typy plików nad jakimi ma przejmować kontrolę. Bądź tak uprzejmy i przeleć po wszystkich opcjach, a raczej znajdziesz coś w stylu EXE; DOC, ZIP, ACE, RAR ...
Trik z prawoklikiem nie działa zawsze bo jest często blokowany skryptami javy i trzeba samemu kopać po zawartości kodu HTML źeby wyodrębnić źródła interesujących nas plików.
powiększ powiększ
Net Transport daje się łatwo skonfigurować odnośnie śledzenia klików na stronie; jak dopiszesz w opcjach `HTML` to on będzie to ściągał, a Ty nie obejźysz sobie większości stronek:)
Pozatym cudownie pobiera kilka rodzajów strumieni live–video
To, źe tam coś pisze po niemiecku, a polskie ogonki są koślawe – znaczy tyle, źe pracuję na niemieckim XP, a z ogonkami są naprawdę jaja – gdzieniegdzie są normalne, a gdzieniegdzie są znaki `|` albo całkiem inne litery jak np. `ae`
Trik z prawoklikiem nie działa zawsze bo jest często blokowany skryptami javy i trzeba samemu kopać po zawartości kodu HTML źeby wyodrębnić źródła interesujących nas plików.
powiększ powiększ
Net Transport daje się łatwo skonfigurować odnośnie śledzenia klików na stronie; jak dopiszesz w opcjach `HTML` to on będzie to ściągał, a Ty nie obejźysz sobie większości stronek:)
Pozatym cudownie pobiera kilka rodzajów strumieni live–video
To, źe tam coś pisze po niemiecku, a polskie ogonki są koślawe – znaczy tyle, źe pracuję na niemieckim XP, a z ogonkami są naprawdę jaja – gdzieniegdzie są normalne, a gdzieniegdzie są znaki `|` albo całkiem inne litery jak np. `ae`
Tez mialem ten problem pier zrob sobie z niego polska wersje i puzniej w ustawieniach i tam zalacznik czy jakos tak. Albo ustaw go jako domyslna "sciagarke" tez jest to w ustawieniach.
jusz prubowałem ale to nieskutkuje GetRight
szcziąga wszystko ale nie mp3 an plików wideło
niechce... a po windosowskim pobieraczu niemągę znalszcz tego co pobrał nie pyta się.
szcziąga wszystko ale nie mp3 an plików wideło
niechce... a po windosowskim pobieraczu niemągę znalszcz tego co pobrał nie pyta się.
Naciskasz na wybrany plik prawym klawiszem i wybierasz "download with getright", jesli się nie odpala automatycznie.
Strona 1 / 1