GetRight

Cze mam pytanie na temat GetRight v.5.0.2.pl. jest fajnym pobieraczem z

Internetu

Ale gdy chcę pobracz mp3 lub jakisz plik wideło to on się nie

Załącza tylko windosowski pobieracz zaczyna mi pobieranie do

Jakiegosz pliku tymczasowego co to jest moźna w jakisz sposób do się go

Wyłaczycz lub przestawicz GetRight źeby pobierał wszystko

Mam win xp dzięki za pomoc

Odpowiedzi: 4

Cóź, nie urzywam GetRight, ale zapewne ma gdzieś w swoich opcjach typy plików nad jakimi ma przejmować kontrolę. Bądź tak uprzejmy i przeleć po wszystkich opcjach, a raczej znajdziesz coś w stylu EXE; DOC, ZIP, ACE, RAR ...
Trik z prawoklikiem nie działa zawsze bo jest często blokowany skryptami javy i trzeba samemu kopać po zawartości kodu HTML źeby wyodrębnić źródła interesujących nas plików.
powiększ powiększ

Net Transport daje się łatwo skonfigurować odnośnie śledzenia klików na stronie; jak dopiszesz w opcjach `HTML` to on będzie to ściągał, a Ty nie obejźysz sobie większości stronek:)
Pozatym cudownie pobiera kilka rodzajów strumieni live–video

To, źe tam coś pisze po niemiecku, a polskie ogonki są koślawe – znaczy tyle, źe pracuję na niemieckim XP, a z ogonkami są naprawdę jaja – gdzieniegdzie są normalne, a gdzieniegdzie są znaki `|` albo całkiem inne litery jak np. `ae`
sapero
Dodano
30.03.2004 13:42:38
Tez mialem ten problem pier zrob sobie z niego polska wersje i puzniej w ustawieniach i tam zalacznik czy jakos tak. Albo ustaw go jako domyslna "sciagarke" tez jest to w ustawieniach.
Ukey
Dodano
30.03.2004 10:24:49
jusz prubowałem ale to nieskutkuje GetRight

szcziąga wszystko ale nie mp3 an plików wideło

niechce... a po windosowskim pobieraczu niemągę znalszcz tego co pobrał nie pyta się.
Anonymous
Dodano
30.03.2004 03:23:05
Naciskasz na wybrany plik prawym klawiszem i wybierasz "download with getright", jesli się nie odpala automatycznie.
fije
Dodano
30.03.2004 02:46:32
Anonymous
Dodano:
30.03.2004 02:13:24
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1