Genialne skróty w programie Opera
Naciskając klawisze Ctrl+Alt+(e,o,l,n) w programie Opera powinny pojawić się polskie litery:ę,ó,ł,ń.Zamiast tego pojawia się notatnik,nowe okno i inne niepotrzebne pierdoły.Zastanawiam się co za idiota wymyślił takie genialne skróty.Moźe wie ktoś jak je wyłączyć?
Odpowiedzi: 9
Ctrl + Alt + Delete... koniecznie x2. Fajowa sztuczka, nie? Facet mial problem, który został rozwiązany to po cholere jeszcze gadka o jakims ośmieszaniu? Nikt nie jest wszechwiedzący, ja swoją drogą nie wiedzialem o kombinacji CTRL + Alt + ... dla polskich znaków.
gieras:szczerze mowiac to osmieszasz sie sam. Uzywam opery i zadne skroty "do bani" mi sie nie pojawiaja jesli tego nie chce.adrino:spiderko:A w jakiej przeglądarce nie są "do bani" bo jak narazie to tylko "do bani" masz pojęcie o uzyskiwaniu polskich liter.
Nie bulwersuj się tak bo Ci zaszkodzi.
"Do bani" jest Twój komentarz:z pewnością nikomu nie pomógł a miał na celu kogoś ośmieszyć(mnie).
Następny zbulwersowany.Dajcie se juź spokój,problem rozwiązany.Rusz g... to śmierdzi,sory
szczerze mowiac to osmieszasz sie sam. Uzywam opery i zadne skroty "do bani" mi sie nie pojawiaja jesli tego nie chce.adrino:spiderko:A w jakiej przeglądarce nie są "do bani" bo jak narazie to tylko "do bani" masz pojęcie o uzyskiwaniu polskich liter.
"Do bani" jest Twój komentarz:z pewnością nikomu nie pomógł a miał na celu kogoś ośmieszyć(mnie).
spiderko:A w jakiej przeglądarce nie są "do bani" bo jak narazie to tylko "do bani" masz pojęcie o uzyskiwaniu polskich liter.
A w jakiej przeglądarce nie są "do bani" bo jak narazie to tylko "do bani" masz pojęcie o uzyskiwaniu polskich liter.
EURECA!!
Od roku mam komputer i zawsze naciskałem Ctrl+Alt+... źeby dostać polską literę.Kiedyś chyba nawet próbowałem z samym Altem,ale lewym.Teraz widzę źe działa z prawym :oops: :shock: Wielkie dzięki!!
(Ale nadal myślę źe skróty w Operze są do bani)
Od roku mam komputer i zawsze naciskałem Ctrl+Alt+... źeby dostać polską literę.Kiedyś chyba nawet próbowałem z samym Altem,ale lewym.Teraz widzę źe działa z prawym :oops: :shock: Wielkie dzięki!!
(Ale nadal myślę źe skróty w Operze są do bani)
No to jesli do uzycia polskich znakow diakrytycznych musisz uzywac CTRL+ALT+ dana litera, to masz "cos nie tak"... Dla uzyskania malych znakow diakrytycznych wystarcza ALT+litera, dla duzej diakrytycznej ALT+SHIFT+litera...
"napewno ten CtrL teź powinien być wciskany?? Nie starcza sam Alt??"A u Ciebie wystarcza sam Alt źeby wyświetlić polską literę?Ja mam standardową konfigurację klawiszy,nic w Windowsie nie zmieniałem(nawet nie wiem czy się da) i chciałbym źeby tak zostało.Do wyświetlenia poskiej litery muszę nacisnąć Ctrl+Alt+...
Opery nie uźywam / nie uźywałem, ale napewno ten CtrL teź powinien być wciskany?? Nie starcza sam Alt??
Strona 1 / 1