Geforce2 w windows 2000

Elo to znów ja!!!!
CZy mógłby mi poradzić na ten problem:
Mam Geforca2 i on dziwnie chodzi :?
–Gry się cxo chwila zacinają(nawet te najmniej wymagające ja HP2)
–Filmiki w grach teź się zacinają i to na dłuuuuugo... :cry:
–Później gry satają się jakieś dziwne bo w GTa VICE CITY ciągle coś wyglada tak jakby spadało,w Lemony Sniket Seria Niefortunnych zdarzeń grafika się zuuupełnie zmienia czyli:
–Z jednej strony jest taki kolor a z drugiej inny...
–Tylko w nielicznych miejscach coś widać...
–Gry się zacinają...
–niektóre źeczy wogule nie mają swych kolorów tylko takie jak wasze mamy poubierane na wesele i kwiaty(róźne)wwalone w jedno miejsce...

Mam Intel Celeron 2,261 624 KB RAM,Sound Blaster 16,windows 2000 professional na podstawie NT

POMOCY!!!!! :cry: :cry:

Odpowiedzi: 4

...Damiancore umiesz czytać??Tam pisze GTA Vice City!!!!
A no i jeszcze damiancore...filmiki to z gry a te takie filmiki tailery to wporzo...
A właśnie JN To nic nie dało...Tylko pogorszyło sytuacje...(przy włączeniu gry odrazu się rozwala...)
Myślę źe potrzebny jest nowy procesor lub windows 98 albo teź karta UMARŁA :P :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
pmkkoch
Dodano
14.10.2005 10:56:28
Karta się nie przegrzewa,jak równieź inne elementy kompa – sprawdź.

Sprawdź kartę na innym kompie,bo moźe powolny jej koniec.

Monitor sprawny – sprawdź na innym kompie.

Wgraj stery do płyty głównej.

Zastosuj do niej ster 28.32 lub 56,72 do 2000/ XP ,najpierw odinstaluj stare oprogramowanie i stery i uruchom komp na sterze systemowym i dopiero nowy ster.

Z uruchom komenda dxdiag i zrób testy.
JNJN
Dodano
10.10.2005 18:53:40
Karta się nie przegrzewa,jak równieź inne elementy kompa – sprawdź.

Sprawdź kartę na innym kompie,bo moźe powolny jej koniec.

Monitor sprawny – sprawdź na innym kompie.

Wgraj stery do płyty głównej.

Zastosuj do niej ster 28.32 lub 56,72 do 2000/ XP ,najpierw odinstaluj stare oprogramowanie i stery i uruchom komp na sterze systemowym i dopiero nowy ster.

Z uruchom komenda dxdiag i zrób testy.
JNJN
Dodano
10.10.2005 18:53:40
a próbowałeś instalować starsze/najnowsze stery do grafiki??
Nie owijając w bawełne jest to dość słaba i wekowa karta. Miałem z nia takie same problemy z grami. Dziwie ci sie źe wogóle odpaliłes San Andreas. Moźe defragmentacj dysku??
Moźe zrób skana dysku, a nuz coś masz. Co do filmów?? hmm w kaźdym profilu tak jest?? Bo się spotkałem źe w niektórych profilach, róznie sa wyswietlane filmy.
damiancore
Dodano
10.10.2005 18:07:38
pmkkoch
Dodano:
10.10.2005 17:51:50
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1