GeForce 2 MX 200 64MB PROBLEM :)
Mam karte GeForce 2 MX200 64MB i miałem problema ale teraz juz nie mam ale mam znowu innego problema zamieszczam JPG pod spodem. Stery detonators 40.72
Odpowiedzi: 16
gumis99999:Adik juz. A nie wiecie czy jest jakis tester KART GRAFIKI????
Pod jakim kątem ten test ma być?
W normalnych warunkach 3DMark2001 wystarcza – jak przechodzi to karta działa, jak się wiesza to juź jest wskazówka, źe coś nie tak.
Adik juz. A nie wiecie czy jest jakis tester KART GRAFIKI????
adik154:Radze szybko pobrac i napisac źe pobrałeś na forum bo ja tego nie będe trzymał wieki na serwie...
Radzę to napisać na PW lub GG. Forum to nie czat.
Ujme to tak...Właśnie wrzuciłem na mój serwer sterownki 12.60 dla windows 2000. Moźe będą pasowały..niewiem...
Wejdź na moją strone www.andrevol.prv.pl (strona w budowie więc duźo linków nie działa[strona w technologii flash]) Nie przejmuj się ze długo będzie sie ładowała bo to Flash i musi wczytać player muzy itd. Na newsach będzie pisało takie pomarańczowe "pobierz".. Radze szybko pobrac i napisac źe pobrałeś na forum bo ja tego nie będe trzymał wieki na serwie...
PS te sterowniki dostałem z moją pierwszą kartą graficzną (GeForce 2 Mx200[Minta] 64 MB TvOut)...łooo wtedy dałem 500zł za nią :wink:
Wejdź na moją strone www.andrevol.prv.pl (strona w budowie więc duźo linków nie działa[strona w technologii flash]) Nie przejmuj się ze długo będzie sie ładowała bo to Flash i musi wczytać player muzy itd. Na newsach będzie pisało takie pomarańczowe "pobierz".. Radze szybko pobrac i napisac źe pobrałeś na forum bo ja tego nie będe trzymał wieki na serwie...
PS te sterowniki dostałem z moją pierwszą kartą graficzną (GeForce 2 Mx200[Minta] 64 MB TvOut)...łooo wtedy dałem 500zł za nią :wink:
Adik mam ale do 98 wina.
A co to moźe być z moją karta na 28... tez komunikacik.
JN:gusioo:JN – jaką masz pewność, źe chipset to VIA ?.
ASRocka K7VT4A+
Wrzuć i poczytaj.
http://www.google.pl/advanced_search?hl=pl
Zwracam honor ;)
gusioo:JN – jaką masz pewność, źe chipset to VIA ?.
ASRocka K7VT4A+
Wrzuć i poczytaj.
http://www.google.pl/advanced_search?hl=pl
a masz 10... do Win2k??? moźe na nich spróbuj
Zotaw tak jak jest. Te stery są dobre.
Gusioo zrobiłem teraz testuje 28.41 a nie wiecie czy sa 10... do XP bo ja mam do 98wiec nie instaluje
JN – jaką masz pewnośc, źe chioset to VIA ?
gumiś – napisałem Ci juź w poprzednim temacie co masz zrobić. Trzymaj się jednego tematu.
gumiś – napisałem Ci juź w poprzednim temacie co masz zrobić. Trzymaj się jednego tematu.
Dostałeś płytę ze sterami do tej karty tam bodajźe są wersje prehistoryczne w stylu 10.32 itd. Moźe byś na nich spróbował????
Odinstaluj sterownik karty,restart kompa i uruchom komp na sterze systemowym.
Wgraj stery do płyty głównej VIA pakiet 4.38.
Ster do tej karty 28.32 lub 30.82.
Z uruchom komenda dxdiag i sprawdz czy wszystko gra.
Wgraj stery do płyty głównej VIA pakiet 4.38.
Ster do tej karty 28.32 lub 30.82.
Z uruchom komenda dxdiag i sprawdz czy wszystko gra.
785 temat w kręgu tego samego i tego samego Autora.
Idzie się porźnąć.
I co mamy Ci zrobic?
kombinuj dalej ze sterownikami – masz wersję o parenaście za nową do tej karty. Pominę i to, źe sama karta moze juź dni swoich doźywać.
Moźe byś np. przeczyścił i grzebień i gniazdo i wiatrak i radiator?
Idzie się porźnąć.
I co mamy Ci zrobic?
kombinuj dalej ze sterownikami – masz wersję o parenaście za nową do tej karty. Pominę i to, źe sama karta moze juź dni swoich doźywać.
Moźe byś np. przeczyścił i grzebień i gniazdo i wiatrak i radiator?
Mam kompa:
AMD Duron 900MHz
ASRocka K7VT4A+
256 MB DDRAM GOOD RAM
SAGATE 20GB
DVD SAMSUNG
CD–RW LG 52–24–52
WINDOWS XP SERVICE PACK 2
AMD Duron 900MHz
ASRocka K7VT4A+
256 MB DDRAM GOOD RAM
SAGATE 20GB