ge force 5200
potrzebuje sterowniki do ge force'a 5200
bo w sklepie dali do ge force 5200fx
Odpowiedzi: 13
ot i sedno sprawy zostało ujęte.......
właśnie.. po co reformować kalendarz jak i tak nie moźna przelutować nóźki 38 i 74 w pentium MMX...
pozdro
pozdro
stery ze strony nvidii pasują do kaźdej karty od rivy począwszy..... reforma kalendarza nie skróci ciąźy!!!!
stery ze strony nvidii pasują do kaźdej karty od rivy począwszy..... reforma kalendarza nie skróci ciąźy!!!!
a poco zakładasz tyle tematów nie starczyło ci TO
w tamtym kompie nie mea neta
superjestem:powiem jak to było od poczatku
kolega sobie kupił kompa wszystko dali razem ze sterownikami to poszłem do niego i mu zainstalowałem windowsa i sterowniki do dzwiekowki na samym koncu wkladam plyte ze sterownikami k.grafiki a tam mi przy auturnie wypisuje wszystkie modele jakie ma ze sterownikami i pisze ze nie ma do niej sterownikow na tej plytce
A czy dociągnięcie sterowników z internetu sprawia tobie jakikolwiek problem?
Nie musisz odpowiadać. To było pytanie retoryczne.
powiem jak to było od poczatku
kolega sobie kupił kompa wszystko dali razem ze sterownikami to poszłem do niego i mu zainstalowałem windowsa i sterowniki do dzwiekowki na samym koncu wkladam plyte ze sterownikami k.grafiki a tam mi przy auturnie wypisuje wszystkie modele jakie ma ze sterownikami i pisze ze nie ma do niej sterownikow na tej plytce
:shock:
No pewnie... To nawet logiczne... Kaźdy uźytkownik musi sobie ściągać obraz płyty... A co ty myślałeś, źe sobie ściągniesz jakieś kiepskie sterowniki (od 10 do 20MB)?
Via teź poleca ściąganie i wypalanie obrazu płyty (600MB)z jej sterownikami Hyperion....
8) Powaga: jak nie moźesz zainstalować tych sterowników – to masz jakis inny problem (moźe karta jest wadliwa?), bo to są sterowniki producenta – są uniwersalne dla kaźdej karty Geforce. A to co dostałeś na płycie – to moźe się nazywać inaczej – ale to te same sterowniki (moźe starsza wersja, z modyfikacją producenta karty)...
No pewnie... To nawet logiczne... Kaźdy uźytkownik musi sobie ściągać obraz płyty... A co ty myślałeś, źe sobie ściągniesz jakieś kiepskie sterowniki (od 10 do 20MB)?
Via teź poleca ściąganie i wypalanie obrazu płyty (600MB)z jej sterownikami Hyperion....
8) Powaga: jak nie moźesz zainstalować tych sterowników – to masz jakis inny problem (moźe karta jest wadliwa?), bo to są sterowniki producenta – są uniwersalne dla kaźdej karty Geforce. A to co dostałeś na płycie – to moźe się nazywać inaczej – ale to te same sterowniki (moźe starsza wersja, z modyfikacją producenta karty)...
byłem juz tam nie da rady musze miec obraz plyty ze sterami
http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_66.93
Jak XP proponuje ster do tej karty 56.72.
http://www.sterowniki.net.pl/drvs.php?t=1kg&p=nVidia
http://www.sterowniki.net.pl/drvs.php?t=1kg&p=nVidia
potrzebuje sterowniki do ge force'a 5200
A ja do ATI 9200 bo w sklepie dali mi do ATI RADEONA 9200 :P
GeForxe Fx5200...to jest twoja karta... GeForce5200 chyba źeś se sam wymyślił albo ucioł nazwe FX. Dostałeś dobre steroniki///
Strona 1 / 1