Gdzie zniknęło moje 600MB z partycji systemowej?
Po przeinstalowaniu XPka okazało się, źe zajmuje on 1,6GB a nie jak przedtem 0,99GB (czyli tyle ile wynikałoby ze zsumowania pojemności zapisanych na nim danych). Na poprzedniej insatlce chodził jakieś pół roku? Czy to Windows zapisał jakieś ustawienia, do których nie mam dostępu? Jak oczyścić dysk do "źywego"? Wipowałem go przy pomocy disk scrubera (aplikacja System Mechanica), ale nawet po czterech "skrobaniach" wciąz zajęte jest o ponad 600MB miejsca za duźo na partycji systemowej. Dodatkowy problem jest taki, ze z drugiej partycji zrobiłem Image, który chciałem zmountować na miejsce starej, ale okazało się, ze teź brakuje miejsca. Co robić?Błagam o pomoc
Odpowiedzi: 3
oczyszczenie do stanu mozliwie najblizszego fabrycznemu?
format c: 8)
format c: 8)
Mniej więcej to co wymieniłes + ew. jaka hibernacja – z tych "grubszych " rzeczy.
Wiem, ze zasady to zasady, ale w tej kwestii jestem kompletnym laikiem i nie wiem czy chodzi tylko o odłączenie pamięci wirtualnej i miejsca zarezerwowanego na odzyskiwanie systemu czy coś kolo tego. ICzy mógłbys przynajmniej napisac czy to o to chodzi?
Poza tym interesuje mnie kwestia tego jak oczyścić dysk do stanu moźliwie najbliźszego do fabrycznego. Pozdrawiam i przepraszam, źe zawracałem Państwu głowę:–)
Poza tym interesuje mnie kwestia tego jak oczyścić dysk do stanu moźliwie najbliźszego do fabrycznego. Pozdrawiam i przepraszam, źe zawracałem Państwu głowę:–)
Strona 1 / 1