Gdzie znikają GB na dyskach po przegraniu płyt?

Do przegrywania materiałów na DVD uzywam programu Nero – korzystam z opcji: kopiuj dysk DVD. Tworzy on sobie obraz na dysku, który później niby usuwa. Piszę niby, bo po przegraniu kilku płyt na dysku ( mającym objetość 20GB) pojawił się komunikat, brak miejsca na zapisanie obrazu (coś w tym stylu). Przezyłem szok. W kaźdym razie podałem mu scieźkę na dysk D.(100GB). Okazuje się, ze program robi sobie "obraz dysku Nero", usuwa go, ale jednocześnie zabiera tyle miejsca ile ma płyta (czyli za kazdym razem ok 4–4,5GB.
Cóz jeszcze mam napisać – szukałem tego pliku: TempImage.nrg, ale folder jest pusty, szukałem na dyskach gdziekolwiek: komunikat brak! Ale gdzies do diabła to musi być skoro nagle ubywa tego miejsca.
Nie wiem, czy wyraźam się jasno, ale myslę, ze jednak ktoś zrozumie mój problem i pozwoli mi odzyskac "utracone" miejsce na dyskach. Z góry dziekuję. Tylko prosze nie pisać, źe to kara boska za kopiowanie płyt :–) Dziękuję

Odpowiedzi: 5

Kreon:
Udało się! faktycznie kosz był chroniony.... To się nazywa pomoc. Dziękuję raz jeszcze!

Proszę :)

PS.

EL NINO – wiem, źe to od tego "z kurą i udaniem" :wink:
Rebe
Dodano
09.02.2005 19:56:11
Udało się! faktycznie kosz był chroniony.... To się nazywa pomoc. Dziękuję raz jeszcze!
Kreon
Dodano
09.02.2005 16:18:31
Pakiet Nortona z aktywną funkcją ochrony kosza – Norton Protected . Jeźlei tak jest to pliki niby są susuwane, ale "odkładają" się na dysku i moźna je w kaźdej chwili przywrócić.
Jeźlei to to – wystarczy opóźnić tę ochrone.
Rebe
Dodano
09.02.2005 10:50:00
Przepraszam za pytanie, co to NSW? Jestem laikiem w tych sprawach, więc dziekuję za odpowiedź, ale troszkę jasniej. :–)
Kreon
Dodano
09.02.2005 10:39:51
A NSW to czasem nie masz ?
Rebe
Dodano
09.02.2005 10:24:53
Kreon
Dodano:
09.02.2005 10:20:11
Komentarzy:
5