gdzie w windowsie Xp zapisywane sa sterowniki
witam
mam problem ze sterownikiem do drukarki w necie nie ma tej wersji sterownika(stra ktora mialem na starym kompie i drukarka z nim drukuje jest ok) wiec chce zgrac ten sterownik do nowego kompa. Jak to zrobic?
mam problem ze sterownikiem do drukarki w necie nie ma tej wersji sterownika(stra ktora mialem na starym kompie i drukarka z nim drukuje jest ok) wiec chce zgrac ten sterownik do nowego kompa. Jak to zrobic?
Odpowiedzi: 4
wszystko pieknie ładnie ale my nawet nie wiemy co za drukarka :?:
Panel sterowania–> System–> Sprzęt–> Menadzer urządzeń–> Drukarka Właściwości, Sterowniki–> Szczegóły sterowników
Tak naprawde nie wiem czy pomoźe skopiowanie tych sterwoników które są tam na liscie
Panel sterowania–> System–> Sprzęt–> Menadzer urządzeń–> Drukarka Właściwości, Sterowniki–> Szczegóły sterowników
Tak naprawde nie wiem czy pomoźe skopiowanie tych sterwoników które są tam na liscie
Sprawdz kurna wersje sterownikow z ktorymi drukuje i szukaj takich w necie. Musza byc.
z plytki ktora rozoral CD–ROM w necie sa stery ale z nimi drukarka nie drukuje (nie wiem czemu sa to wersje z PCL6) moja byla z pcl5 i szlo i dalej idzie ze starym kompem z nowego nie drukuje.
1. Skad wziales sterowniki do starego kompa ? Jesli skads wziales, tzn ze gdzies sa.
2. \windows\inf
2. \windows\inf
Strona 1 / 1