Gdzie w rejestrze

Gdzie mam szukac wpisu w rejestrze?

Odpowiedzi: 6

Rebe:
A jesteś pewnien, źe nie moźesz skanowania przeprowadzić z powodu resztek po a–virach, a nie ogólnego bajzlu w systemie np.?
... lub wirusa uniemozliwiajacego skanowanie ?
Masz XP ? Przywracanie systemu do stanu kiedy bylo OK nie dziala ?
EL NINO
Dodano
09.07.2004 00:26:40
A jesteś pewnien, źe nie moźesz skanowania przeprowadzić z powodu resztek po a–virach, a nie ogólnego bajzlu w systemie np.?
Nadto jeźeli miałes kilka programów antywirusowych to jest szansa, źe one się "pogryzły" przy okazji szkody systemowi czyniąc.
Rebe
Dodano
08.07.2004 22:10:52
Wywalilem wszystkie wpisy w rejestrze dotyczace wszystkich odinstalowanych dotychczas antywirusow. Dziwne jest to ze nie moge zeskanowac online. Probowalem juz MKS i Panda i jeszcze innymi i nie moge.
Grzassman
Dodano
08.07.2004 22:00:31
Grzassman:

To się nazywa precyzja w zadawaniu pytań. :twisted:

Moźe przeczytaj własne pytanie – ja jestem inteligentny człek więc Ci odpowiem – po otwarciu regedit uźyj klawisza F3 wpisz szukaną frazę i ..... rozpocznij szukanie, a po znalezieniu ponów F3 i tak , ąz do komunikatu, źe "przeszukiwanie rejestru zakończono".
Rebe
Dodano
08.07.2004 21:04:33
Grzassman:

w uruchom wpisz regedit,później znajdź i wpisz nazwe starego antywira.
albo znajdź taki program–regsupreme sluzy do czyszczenia rejestru ze zbednych wpisow, program skanuje rejestr i wyszukuje bledne lub puste wpisy ktore troche spowalniaja prace systemu.
jonbob
Dodano
08.07.2004 21:02:18
Grzassman:

w uruchom wpisz regedit,później znajdź i wpisz nazwe starego antywira.
albo znajdź taki program–regsupreme sluzy do czyszczenia rejestru ze zbednych wpisow, program skanuje rejestr i wyszukuje bledne lub puste wpisy ktore troche spowalniaja prace systemu.
jonbob
Dodano
08.07.2004 21:02:18
Grzassman
Dodano:
08.07.2004 20:48:52
Komentarzy:
6
Strona 1 / 1