Gdzie w rejestrze
Gdzie mam szukac wpisu w rejestrze?
Odpowiedzi: 6
... lub wirusa uniemozliwiajacego skanowanie ?Rebe:A jesteś pewnien, źe nie moźesz skanowania przeprowadzić z powodu resztek po a–virach, a nie ogólnego bajzlu w systemie np.?
Masz XP ? Przywracanie systemu do stanu kiedy bylo OK nie dziala ?
A jesteś pewnien, źe nie moźesz skanowania przeprowadzić z powodu resztek po a–virach, a nie ogólnego bajzlu w systemie np.?
Nadto jeźeli miałes kilka programów antywirusowych to jest szansa, źe one się "pogryzły" przy okazji szkody systemowi czyniąc.
Nadto jeźeli miałes kilka programów antywirusowych to jest szansa, źe one się "pogryzły" przy okazji szkody systemowi czyniąc.
Wywalilem wszystkie wpisy w rejestrze dotyczace wszystkich odinstalowanych dotychczas antywirusow. Dziwne jest to ze nie moge zeskanowac online. Probowalem juz MKS i Panda i jeszcze innymi i nie moge.
Grzassman:Gdzie mam szukac wpisu w rejestrze?
To się nazywa precyzja w zadawaniu pytań. :twisted:
Moźe przeczytaj własne pytanie – ja jestem inteligentny człek więc Ci odpowiem – po otwarciu regedit uźyj klawisza F3 wpisz szukaną frazę i ..... rozpocznij szukanie, a po znalezieniu ponów F3 i tak , ąz do komunikatu, źe "przeszukiwanie rejestru zakończono".
w uruchom wpisz regedit,później znajdź i wpisz nazwe starego antywira.
albo znajdź taki program–regsupreme sluzy do czyszczenia rejestru ze zbednych wpisow, program skanuje rejestr i wyszukuje bledne lub puste wpisy ktore troche spowalniaja prace systemu.
w uruchom wpisz regedit,później znajdź i wpisz nazwe starego antywira.
albo znajdź taki program–regsupreme sluzy do czyszczenia rejestru ze zbednych wpisow, program skanuje rejestr i wyszukuje bledne lub puste wpisy ktore troche spowalniaja prace systemu.
Strona 1 / 1