gdzie to skasować
słuchajcie mam big problem przeszukałem cały system i juź nie wiem gdzie jest wina tego badziewia(odrazu mówie ponowne zainstalowanie danego programu nic nie daje)
a więc tak:–zainstalowałem EuroPlus+ REWARD MILENIUM wraz z nim zainstalowało się coś w stylu IBM ViaVoice
––teraz jak wchodze do Panel sterowania do wywala komunikat "ViaVoice Error:Failed to load local language module"i jak wcisne ok to wtedy pojawia się dopiero Panel sterowania
i moje pytanie brzmi jak to usunąć bo mnie to denerwuje
a więc tak:–zainstalowałem EuroPlus+ REWARD MILENIUM wraz z nim zainstalowało się coś w stylu IBM ViaVoice
––teraz jak wchodze do Panel sterowania do wywala komunikat "ViaVoice Error:Failed to load local language module"i jak wcisne ok to wtedy pojawia się dopiero Panel sterowania
i moje pytanie brzmi jak to usunąć bo mnie to denerwuje
Odpowiedzi: 8
Będę musiał tak spróbować, ale najpierwsię zastanowie, czy ten program jest mi w ogóle potrzebny.
ja wpadłem juź na inny pomysł wszedłem do edytora rejestru potem HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWARE i tam usunełem katalog IBM później zainstalowałem bezpośrednio z płyty z katalogu viavoice i wszystko gra
Juź wiem jak się tego pozbyć :!: Najpierw radzę "po chamsku" wyrzucić to IBM ViaVoice z dysku C:, a potem tak z folderu 'C:WindowsSystem32' bez obaw wyrzućcie następujace pliki:
:arrow: setnote.cpl
:arrow: roboex32.dll
:arrow: setresuk.dll
:arrow: vvrtkclients.dll
:arrow: VVRtkReg.dll
Po tych czynnościach nie będziesz miał juz problemów w EuroPlus+ Reward Millenium.
:arrow: setnote.cpl
:arrow: roboex32.dll
:arrow: setresuk.dll
:arrow: vvrtkclients.dll
:arrow: VVRtkReg.dll
Po tych czynnościach nie będziesz miał juz problemów w EuroPlus+ Reward Millenium.
System rozpoznawania mowy. Z niego korzysta EuroPlus+, by stwierdzić Twoją poprawność wymowy.
a tak wogole to do czego jest ten IBM viavoice
cofanie systemu juź sprawdzałem i nic nie dalo a co do tych rozszerzeń cpl juź probowałem wszystkich
Wystarczy usunąć odpowiednie 'rozszerzenie panelu sterowania'. W tym celu udaj się do C:WindowsSystem32 – tam znajdź pliki o rozszerzeniu *.cpl i usuń ten, którego nazwa nawiązuje jakoś do 'IBM ViaVoice'. Na początek radze jedynie plik przenieść do kosza. Zrestartowac komputer i zobaczyć, czy problem znikł. Jeźeli nie, znaczy to, źe usunąłeś nie to rozszerzenie co trzeba. Przywróć tamto i próbuj dalej.
Cofnij system z przed instalacji Euro plus.
Swoją drogą ja z IBM ViaVoice nie miałem problemu.
Swoją drogą ja z IBM ViaVoice nie miałem problemu.
Strona 1 / 1