Gdzie ta stona?? :(
kiedyś przegladałem stronki trafiłem na taką bardzo ciekawą. i za cholerę niemoge jej teraz znaleźć ( szukam tydzień i niemogę trafić bo niepamiętam jak na nią wszedłem). Stronka zawierała tak jakby spis samochodów amerykański w polsce. I była taka mapa polski na przedzie z podziałem na województwa, wybierało się województwo i klikało na nie i wtedy wyświetlały się zdjęcia samchodów amerykańskich z tego województwa z opisami danym tech. ITP.
Moźe ktoś kojarzy tą strone i zna jej adres.w kazdym razie na Googlarke to mnie nieodsyłajcie bo szukałem a ja tam wszedłem przez jakiś link.
A potrzebne mi tobotam były opisy , nazwy a chcialem sobie zdjęcia ze zlotów poopisywać
:wink:
Moźe ktoś kojarzy tą strone i zna jej adres.w kazdym razie na Googlarke to mnie nieodsyłajcie bo szukałem a ja tam wszedłem przez jakiś link.
A potrzebne mi tobotam były opisy , nazwy a chcialem sobie zdjęcia ze zlotów poopisywać
:wink:
Odpowiedzi: 2
www.flamingwheels.pl
nadal nan nadzieje źe ktoś znajdzie "moją " stronkę :(
nadal nan nadzieje źe ktoś znajdzie "moją " stronkę :(
apropos zlotow i amerykanskich aut, jakie polecasz stronki ? ostatnio zainteresowla mnie ten temat (zabytkowe auta, motocykle, amerykanskie pojazdy).
Strona 1 / 1