GDZIE SIĘ WYŁĄCZA PRZYWRACANIE SYSTEMU ?????

W temacie przyklejonym pisze źe przed dokonaniem naprawy (Fix) w Hijack This wyłączamy przywracanie systemu ( Me/Xp) – nie wiem gdzie ?????? prosze o dokładne wskazówki

Zciagnęłam ten programik i chce sie wziąść za zrobienie loga czy to juź teraz sie wyłącza to przywracanie systemu czy pózniej jak mam liste i chce dokonać naprawy??????

Sorki ale jestem zielona w tych sprawach i prosze o wsparcie

Odpowiedzi: 4

Równieź w pomocy i obsłudze technicznej, takie informacje znajdziesz.
daniellll
Dodano
21.01.2006 10:13:44
olkaka:
W temacie przyklejonym pisze źe przed dokonaniem naprawy (Fix) w Hijack This wyłączamy przywracanie systemu ( Me/Xp) – nie wiem gdzie ?????? prosze o dokładne wskazówki
W przyklejonym temacie w punkcie 10 sa trzy linki opisujace przywracanie systemu. Wystarczy szeroko otworzyc oczy.
EL NINO
Dodano
21.01.2006 02:25:13
nauczcie sie kurna szukac http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=33144
gieras
Dodano
20.01.2006 21:58:56
olkaka:

Pewnikiem w archiwum forumowym moźna takie informacje znaleźć – wpisałem w wyszukiwarkę forumową "gdzie wyłączyć przywracanie systemu" i dostałem 48 wyników

olkaka:
Zciagnęłam ten programik i chce sie wziąść za zrobienie loga czy to juź teraz sie wyłącza to przywracanie systemu czy pózniej jak mam liste i chce dokonać naprawy??????

Później – jak dokonujesz naprawy.
Żółty
Dodano
20.01.2006 21:54:45
olkaka
Dodano:
20.01.2006 21:48:04
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1