GDZIE SIĘ WYŁĄCZA PRZYWRACANIE SYSTEMU ?????
W temacie przyklejonym pisze źe przed dokonaniem naprawy (Fix) w Hijack This wyłączamy przywracanie systemu ( Me/Xp) – nie wiem gdzie ?????? prosze o dokładne wskazówki
Zciagnęłam ten programik i chce sie wziąść za zrobienie loga czy to juź teraz sie wyłącza to przywracanie systemu czy pózniej jak mam liste i chce dokonać naprawy??????
Sorki ale jestem zielona w tych sprawach i prosze o wsparcie
Zciagnęłam ten programik i chce sie wziąść za zrobienie loga czy to juź teraz sie wyłącza to przywracanie systemu czy pózniej jak mam liste i chce dokonać naprawy??????
Sorki ale jestem zielona w tych sprawach i prosze o wsparcie
Odpowiedzi: 4
Równieź w pomocy i obsłudze technicznej, takie informacje znajdziesz.
W przyklejonym temacie w punkcie 10 sa trzy linki opisujace przywracanie systemu. Wystarczy szeroko otworzyc oczy.olkaka:W temacie przyklejonym pisze źe przed dokonaniem naprawy (Fix) w Hijack This wyłączamy przywracanie systemu ( Me/Xp) – nie wiem gdzie ?????? prosze o dokładne wskazówki
nauczcie sie kurna szukac http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=33144
olkaka:W temacie przyklejonym pisze źe przed dokonaniem naprawy (Fix) w Hijack This wyłączamy przywracanie systemu ( Me/Xp) – nie wiem gdzie ?????? prosze o dokładne wskazówki
Pewnikiem w archiwum forumowym moźna takie informacje znaleźć – wpisałem w wyszukiwarkę forumową "gdzie wyłączyć przywracanie systemu" i dostałem 48 wyników
olkaka:Zciagnęłam ten programik i chce sie wziąść za zrobienie loga czy to juź teraz sie wyłącza to przywracanie systemu czy pózniej jak mam liste i chce dokonać naprawy??????
Później – jak dokonujesz naprawy.
Strona 1 / 1