Gdzie mieszkasz?
Skąd piszesz na forum?
Jak czegoś zapomniałem wpisać(kraina geogragiczna) to piszcie :)
Jak czegoś zapomniałem wpisać(kraina geogragiczna) to piszcie :)
Odpowiedzi: 20
Nie ma mozliwosci oddania glosu na "poza Polska".
Oddaje glos na "poza Polska" :–)
Pozdrawiam,
Oddaje glos na "poza Polska" :–)
Pozdrawiam,
No a myślisz Pawek z kim ja jeźdźę na przemyty :)
woyteg:Do bani ta ankieta. Nie ma kategorii "Poza Polska" :–(
No dobra, kto w takim razie za granica?
To juź wiem skąd Twój nick i emblemat... Hehe. Wyreczasz policję, która sobie nie radzi. W końcu to Ty stanowisz w Suwałkach prawo :wink: :lol: :lol: Ale nie odpowiedzieliście na pytanie, czy sie znacie??
Pawek:A duźo Rosjan, ew. Litwinów w tych Waszych Suwałkach??
noo rosyjska mafia i litiweska dzień w dzień się tłucze na ulicach. Co 2 metry na chodniku jest odrysowany kredą kontur ciała jakiegoś niewinnego przechodnia ;) Ja na miasto bez dubeltówki za pazuchą to się nigdy nie wybieram :lol:
A duźo Rosjan, ew. Litwinów w tych Waszych Suwałkach?? A poza tym, czy Wy (Slay3r i The_Judge) się znacie z widzenia??
The_judge:ja mieszkam tu –> 5405'N 2256'E . W zimę jest zimno, w lato upalnie, dziewczyny są ładne a wódka jest tania. Nic dodać nic ująć – lubię Suwałki :)
A jak nie lubić Suwałk :)
W którą stronę by nie wyjechać z miasta – dojedzie się do jakiegoś jeziora :)
I powietrze czyste mamy :)
Innymi słowy S U W A Ł K I rulezzzz !!!!
Była tak opcja, ale została zmieniona na Łódzkie, bo to sie wydało bardziej potrzebne (niestety limit opcji ankiety to 10).
Do bani ta ankieta. Nie ma kategorii "Poza Polska" :–(
Pozdrawiam,
Pozdrawiam,
ja mieszkam tu –> 5405'N 2256'E . W zimę jest zimno, w lato upalnie, dziewczyny są ładne a wódka jest tania. Nic dodać nic ująć – lubię Suwałki :)
Lezio111 – to za moją myszkę
to za przekręcenie mojego nicka :
a jak jeszcze raz mi się to powtórzy to zabiję ci dziadka, babcię, siostrę, wójka i wszystkich na literę "N" w Twojej rodzinie :!: :twisted:
Lezio111 – to za moją myszkę
to za przekręcenie mojego nicka :
a jak jeszcze raz mi się to powtórzy to zabiję ci dziadka, babcię, siostrę, wójka i wszystkich na literę "N" w Twojej rodzinie :!: :twisted:
Dębica – podkarpacie
Ja mieszkam w moim domu, w moim pokoju.
A tak powaźnie to mieszakm koło częstochowy. Jest ktos jeszcze na Forum z Cze–wy???
A tak powaźnie to mieszakm koło częstochowy. Jest ktos jeszcze na Forum z Cze–wy???
@Pawek: to było do wszystkich nie wiedzących :D
@Aligator: to było do ciebie( z dowaleniem)
@Slay3r:w polskim jeszcze bardziej
@the Judge:sorx ale mnie aligator dowalił swoim łapskiem kiedy klepał text nademną–––^ i mi się 3 ręka za szybko nacisneła :)
@...:::wynik:::...
3:2 dla Slay3r`a :)
a do tematu:
(dziki) ZACHÓD RULEZ (nie mylić z UE–Unia Eurowariatuf) :!: :D
@Aligator: to było do ciebie( z dowaleniem)
@Slay3r:w polskim jeszcze bardziej
@the Judge:sorx ale mnie aligator dowalił swoim łapskiem kiedy klepał text nademną–––^ i mi się 3 ręka za szybko nacisneła :)
@...:::wynik:::...
3:2 dla Slay3r`a :)
a do tematu:
(dziki) ZACHÓD RULEZ (nie mylić z UE–Unia Eurowariatuf) :!: :D
A za przekręcenie xywki The_judge'a [napisałeś Teh_judge] to będziesz miał przewalono jak w ruskim czołgu :mrgreen:
Lezio111:
Aligator
Mnie dobił :evil:
Dychasz jeszcze :?: czy mam poprawić :?: :mrgreen: :mrgreen: :twisted:
:wink: :wink: :wink: :P :P
Bardzo źałuję, źe sie zapytałem, to się juz więcej nie powtórzy, obiecuję :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol:
:? jestem obraźony :evil:
Ide spać :!:
źartuje :D
nie
ide
spać
ale
Aligator
P.S.
Sorx z dołu (boku, góry etc.) za myszke Teh Judge :wink:
Mówie przerzuć się na dosa :)
Ide spać :!:
źartuje :D
nie
ide
spać
ale
Aligator
P.S.
Sorx z dołu (boku, góry etc.) za myszke Teh Judge :wink:
Mówie przerzuć się na dosa :)
Pawek:Dlaczego aligatorze tak mówisz??
Pawek chciałbyś od razu wszystko wiedzieć, a niektóre sprawy owiane są ścisłą tajemnicą...nie radady... :mrgreen: 8) :mrgreen:
poludnie panuje – slask
Dlaczego aligatorze tak mówisz??