Gdzie mój Internet Explorer
Wiem ze z problemami to idzie sie do psychologa ale... :oops:
Podkusilo mnie zainstalowac program XPTuning (polskiej produkcji ze strony www.beldzio.com) w ktorym mozna troche pomieszac w ustawieniach ale jak to zwykle bywa cos pokielbasilem i nieopotrznie wcisnalem opcje "zapobiegaj wykrywaniu Internet Explorera w Windows XP" :cry: no i stalo sie po zresetowaniu otrzymuje informacje, ze Internet Explorer zostal wykasowany czy usunac elementy spersonalizowane? :shock:
Na szczescie daje mi mozliwosc wyboru :lol:
Oczywiscie Explorerek jest i dziala bez problemu :D
Poniewaz nie tylko ja korzystam ze sprzetu boje sie ze ktos w koncu skasuje moje tzw. spersonalizowane dane :evil:
Pytanie jak przywrocic normalne dzialanie programu?
Gdzie znajde polski opis rejestru XP?
Bede wdzieczny za odpowiedz
Podkusilo mnie zainstalowac program XPTuning (polskiej produkcji ze strony www.beldzio.com) w ktorym mozna troche pomieszac w ustawieniach ale jak to zwykle bywa cos pokielbasilem i nieopotrznie wcisnalem opcje "zapobiegaj wykrywaniu Internet Explorera w Windows XP" :cry: no i stalo sie po zresetowaniu otrzymuje informacje, ze Internet Explorer zostal wykasowany czy usunac elementy spersonalizowane? :shock:
Na szczescie daje mi mozliwosc wyboru :lol:
Oczywiscie Explorerek jest i dziala bez problemu :D
Poniewaz nie tylko ja korzystam ze sprzetu boje sie ze ktos w koncu skasuje moje tzw. spersonalizowane dane :evil:
Pytanie jak przywrocic normalne dzialanie programu?
Gdzie znajde polski opis rejestru XP?
Bede wdzieczny za odpowiedz
Odpowiedzi: 3
Sprawa juz nieaktualna :D od tworcy programu Beldzia (namiary podalem wczesniej) dostalem poprawiona wersje XPTuninga ktora dziala rewelacyjnie i zalatwia wszystkie moje niedoszle problemy
Swoja droga polecam ten polski programik w wersji 2.0 #1
DD
Swoja droga polecam ten polski programik w wersji 2.0 #1
DD
Niestety tak prosto to nie bylo :D
Sam z premedytacja wlaczylem ta funkcje jak wiele innych zreszta, inne udalo mi sie przywrocic w gpedit.msc i w rejestrze a to niestety nie.
Przydal by sie jakis porzadny opis funkcji rejestru bo pewnie gdzies jest ale juz nie wiem gdzie. :arrow:
Sam rejestr zawiera setki roznych wpisow i po kilku godzinach idzie dostac oczoplasu. :shock:
Pozdrawiam
Sam z premedytacja wlaczylem ta funkcje jak wiele innych zreszta, inne udalo mi sie przywrocic w gpedit.msc i w rejestrze a to niestety nie.
Przydal by sie jakis porzadny opis funkcji rejestru bo pewnie gdzies jest ale juz nie wiem gdzie. :arrow:
Sam rejestr zawiera setki roznych wpisow i po kilku godzinach idzie dostac oczoplasu. :shock:
Pozdrawiam
A moźe IE postanowił sam uciec?
Strona 1 / 1