Gdzie lokowane są rozszerzenia FF

Przeszukałem całe drzewo FF i nie znalazłem moich rozszerzeń . Gdzie one są umiejscowione ?

Odpowiedzi: 1

W profilu w katalogu extensions ??
Żółty
Dodano
28.07.2006 14:43:11
  • maresz 28.07.2006 14:55:05

Zgadza się to jest lokum rozszerzeń . Sęk w tym ,że&nbsp; z 6 rozszerzeń zainstalowanych tylko jedno ( WhenU) tam widnieje .A gdzie mi się podziała reszta ?<br>np. Flashblock , Adblock Plus i inne .Nie mogę ich znależć !<br>Gdzie mozna ich jeszcze poszukać ?<br>

• maresz 31.07.2006 15:34:08

Pozwolę sobie jeszcze raz nawiązac do tematu. Otóż napisałem ten wątek , gdyż zmyliło mnie to jak przedstawiane sa rozszerzenia w "extensions" FF. Tam nazwa konkretnej zakładki zmienia się w pewien klucz , kombinacje literowo-cyfrową , a sama nazwa pojawia się na samym koncu&nbsp; gałęzi na pliku skompresowanym. Tak to wygląda. Mój błąd , że nie dociekałem do końca , może nie pisałbym tego tematu. Jednak i tak jestem ciekaw co podziało się z innymi rozszezrzeniami np. Adblock , Spoofstick.Rozszerzeń mam w sumie 5 , a w "extensions" tylko 2 . <br>W extensions powinny być , ale gdy nie ma , to gdzie ich szukać ? To dalej mnie interesuje.<br>

maresz
Dodano:
28.07.2006 14:09:28
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1