Gdzie jest zapisana instalka SP2 na dysku??
Mam pytanko. Do jakiego folderu ściągane są wszystkie aktualizacje WinXP (aktualizacje automatyczne WinXP). Chciałbym sobie zachować SP2 na później, źebym nie musiał znowu ściągać np. po jakimś formacie. Ktoś wie??
Odpowiedzi: 5
mam automatyczna aktualizacje i zapytanie o instalacje (5 poprawek wśród ktorych musi byc teź sp2 bo nie instalowalem dotychczas). Mam sp2 na płytce teraz i jak juź zainstaluje to raczej tak, posiadam jedną partycje i nie ma w okazanej lokalizacji nic więcej poza to co podałem..
A pobrałeś ? – To raz, a dwa, źe UWTemp moźe być – nikt nie iwe dlaczego na więcej niź jednej partycji. U mnie domyslnie ten katalog znalazł się na innej niź systemowa i nie mam pojęcia czemu.
Precel napisał :''Mam pytanko. Do jakiego folderu ściągane są wszystkie aktualizacje WinXP (aktualizacje automatyczne WinXP)''
Rebe napisał :''Było – WUTemp, ale giną po zainstalowaniu..''.
WUtemp mam puste (0 bajt)a w dymku z win update wyświetla ,źe mam 5 poprawek do zainstalowania ? . To jak jest rebe z tymi poprawkami , gdzie one są? (sp2 teź powinno być na liście bo nie instalowałem)
Rebe napisał :''Było – WUTemp, ale giną po zainstalowaniu..''.
WUtemp mam puste (0 bajt)a w dymku z win update wyświetla ,źe mam 5 poprawek do zainstalowania ? . To jak jest rebe z tymi poprawkami , gdzie one są? (sp2 teź powinno być na liście bo nie instalowałem)
nie jestem pewien czy dobrze pamiętam, ale witrynę windows update moźna spersonalizować i wtedy jest tam opcja nieusuwania ściągniętych poprawek
pozdrawiam
pozdrawiam
Precel:Aha.... Dobrze wiedzieć :) Czyli nie uchroniłem się od ponownego ściągania. Dzieki
Na dziś to tych łat po SP2 jest dosłownie parę + coś tam do IE. Tak więc nie ma specjalnego problemu,aniz z czasem, ani objętością.
Strona 1 / 1