Gdzie jest ten Stalinogród ?

Pytanie to kieruję oczywiście do El Nino. Ja jako bajtel gdy prosiłem w kasie kolejowej o bilet do Katowic to bilet najczęściej dostałem bez komentarzy mimo, źe na bilecie, w rozkładzie jazdy i stacji końcowej pisało jak byk STALINOGRÓD. Jeśli rzeczywiście mieszkasz w Katowicach to wybaczam Ci tą małą przewrotność tak po sąsiedzku, waźniejsze jest to co masz w głowie dla potrzeb forumowiczów.
A swoją drogą to ciekawi mnie czy naprawdę zdąźyłeś pomieszkać w tym Stalinogrodzie? :wink:

Odpowiedzi: 7

:oops: ....Mendzę z nudów.... :twisted:

To bądź łaskaw czynić to gdzie indziej.Chyba, źe chcesz się bardziej nudzić.

Rebe
devil639
Dodano
10.12.2005 12:41:42
devil63:
Stalinogód kiedyś był lecz w moich snach wciąź WARSZAWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fajnie. Tylko po co zabierasz głos jak nie masz nic mądrego do napisania ?
Anonymous
Dodano
10.12.2005 12:21:41
Stalinogód kiedyś był lecz w moich snach wciąź WARSZAWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
devil639
Dodano
10.12.2005 12:15:52
HaJot46:
[...]waźniejsze jest to co masz w głowie[...]

No własnie EL co masz w głowie ? :wink:

P.S: O Tarnowitz zapomnieliście :P
Anonymous
Dodano
10.12.2005 12:10:00
EL NINO:

BTW, to "HaJot" w nicku nie oznacza chyba "harcerzy" z okresu okupacji ? :mrgreen:

A nie z jakimś "ministrantem" się asocjuje ? :wink:
Rebe
Dodano
10.12.2005 08:43:18
Pytanie zdziwiło mnie troszkę acz po zastanwieniu, pomyślunku:
ja mieszkam w Zabrzu – Hindenburg i jak bym tak naklepał pod swoim awatotem to z pewnością wszyscy pomuśleli by źe leciałem tym esesmańskim bołingiem :D . A tak swoją drogąto uwaźam źe Stalinogród brzmi fajnie i miło wracać do historii, czasem nie chcianej.
Pan i pastuch
Dodano
10.12.2005 01:57:46
Stalinogrod jest tam gdzie zawsze byl – lezy nad malowniczo wijaca sie rzeka Rawa :P . Niestety, a moze na szczescie, nie dane mi bylo byc obywatelem Stalinogrodu – szczaw ze mnie. Sadze rowniez ze i Ciebie ominela przyjemnosc zamieszkiwania Knigshtte :wink: .

BTW, to "HaJot" w nicku nie oznacza chyba "harcerzy" z okresu okupacji ? :mrgreen:
EL NINO
Dodano
10.12.2005 00:58:16
HaJot46
Dodano:
09.12.2005 21:15:11
Komentarzy:
7
Strona 2 / 2