Gasnie monitor przy ladowaniu XP

Czasami (ok raz na 10 wlaczen komputera) podczas ladowania sie systemu gasnie monitor.Wlaczy sie dopiero po restarcie i ponownym zaladowaniu sastemu.Myslalem ze to wada instalki,ale zmienilem i dalej tak sie dzieje.Wymienilem tez grafike i plyte glowna.I nie pomoglo.Przy innym systemie jest wszystko oki.A w XP... .Dlaczego tak sie dzieje???Co zrobic zeby bylo dobrze???

Odpowiedzi: 8

To ze monitor wylancza sie na chwilke podczas ladowania wiem ze to normalne.Tym sie nie martwie.U mnie monitor wylancza sie i juz sie nie wlancza.Dopiero po restarcie wlaczy sie.Ustawienia wszystkie sa ok.A poza tym jakby bylo cos zle ustawione to dzialo by sie tak caly czas.A tu tak nie jest.Nie wiem moze ten typ tak ma.Jesli Ktos ma jakis pomysl co z tym zrobic .....– z gory wielkie dzieki.
Anonymous
Dodano
04.04.2004 21:10:06
Sprawdź jaki wpływ ma niewłączanie się monitora ma rozdzielczość pracy.
Zmiejsz czestotliwość odświeźania i zobacz co się będzie działo.
Anonymous
Dodano
03.04.2004 15:35:16
Sprawdź jaki wpływ ma niewłączanie się monitora ma rozdzielczość pracy.
Zmiejsz czestotliwość odświeźania i zobacz co się będzie działo.
Anonymous
Dodano
03.04.2004 15:35:16
Wczoraj miałem to samo, przy logowaniu Wina zgasł monitor i nie pomagał nawet restart okazało się z nie wyjaśnionych przyczyn monitor ustawiony był jako dołączony natomiast podstawowym był telewizor. :lol:
beed
Dodano
01.04.2004 19:25:25
:idea: Jeśli chodzi Tobie o to, źe podczas ładowania systemu monitor na moment gaśnie/wyłącza się i uruchamia się ponownie ( sam monitor, PC pracuje ) to jest to normalny obiaw sterownika Catalyst w v. od 3.5 do 4.3 i nie naleźy się tym martwić tak ma być, bo sterownik rozmagnetyzowuje w ten sposób monitor.
Przypomniałem sobie o tym dzisiaj :P

Tą sytułacje tłumaczyłem na forum juź Sobax`owi.
Przeglądnij archiwum forum a znajdziesz.
McScr@by
Dodano
01.04.2004 19:12:50
Karte mam ATI Radeon 9200.Zainstalowane mam wszystkie sterowniki.Sciagnalem najnowsze i nie pomaga.Co zrobic????
Anonymous
Dodano
31.03.2004 14:25:37
Dodam tylko, źe jeśli masz kartę ATi Radeon na Catalyst 3.8 to ten driver właśnie takie jajca robił.
McScr@by
Dodano
30.03.2004 00:51:03
Próbowałeś instalować sterownik do tego monitora?
W XP brak owego bywa przyczyną takich właśnie zachowań monitora
Seeker
Dodano
29.03.2004 22:33:48
Anonymous
Dodano:
29.03.2004 21:52:29
Komentarzy:
8
Strona 1 / 1