Garaź "U MenelutorA i Slay3ra"
Mała ankietka. i uwaga źeby nie zaśmiecać forum wszelkie postu dot. łindows perfect wpisywać tutaj.
Dziękuję i pozdrowionka.
Dziękuję i pozdrowionka.
Odpowiedzi: 11
Czy ta kolorystyka nie jest pieknie dopasowana??? to jest screeen z naszych prac jush wykonczeniowych !!!! Nie przejmujcie sie tymi komunikatami – to jest drobnostka!!!
Menelutor a co powiesz na dołanczanie do tego progros do zmieniania namiarów z pirackich XP na wasz cool do dupy system???
P.S.Przślijcie mi wersje beta!!! :lol:
P.S.Przślijcie mi wersje beta!!! :lol:
nooo, moze byc... :D
pozdroofki
pozdroofki
heh jednak coś tej szkoły wyniosłem :) a co do wiri to zrobię co w mojej mocy źeby znalazło się tam dla ciebie ze 50. okej?
UWADZA
Nie bądź lama tylko zamawiaj taka gratka niegdy się juź nie poftórzy.
UWADZA
Nie spodziewałem się takiego wyniku. Łindołs perfekt będzie najbardziej róźnił się od windowsów billa tym źe u nas nie będzie okienek tylko drzwi. Żeby wejść do systemu trzeba wcisnąć dzwonek i juź. A jak drzwi się nie otworźa to moźna uźeć do otwarcia kopa. I juź jesteś zalogowany.
Minimalne wymagania.
Pentim 5 lub AMD Superman 4 GHz
5000 ram
1 ramka papierosów
dysk najdroźszy
Minimalne wymagania.
Pentim 5 lub AMD Superman 4 GHz
5000 ram
1 ramka papierosów
dysk najdroźszy
hehe!! widze ze ludzie wola jednak polski produkt patrzac na wyniki ankiety
to bedzie calkowicie niezalezny system od tych wszystkich niestabilnych wersji windy jakie dotychcczas wypuscil jakis okularniczek z Redmond – on nie ma pojecia o systemach operacyjnych a za to nasz produkt jest calkowicie polski i zostal zatwierdzony przez ministerstwo rolnictwa
A czy będzie się róźnił od DOS–a? :?: :lol:
A co to bedzie za system, ze zapytam?