Garaź "U MenelutorA i Slay3ra"
Mała ankietka. i uwaga źeby nie zaśmiecać forum wszelkie postu dot. łindows perfect wpisywać tutaj.
Dziękuję i pozdrowionka.
Dziękuję i pozdrowionka.
Odpowiedzi: 20
Przecieź taki kretynizm zniechęca nowych uczestników forum. Powaźni ludzie na tym forum nie uczestniczą w tych głupotach (nie będę mówił kto, bo pewnie kaźdy się domyśla o kogo chodzi :)).
poc co klozetowac topic skoro caly czas jest uczeszczany – przeciez jest to forum " o wszystkim"
nie wiem jak beda jakies jush masakrystyczne glupoty pisane i statsiarstwo to topic KLOZET
nie wiem jak beda jakies jush masakrystyczne glupoty pisane i statsiarstwo to topic KLOZET
A niby dlaczego ten topic miałby być zamknięty? Jak ci się nie podoba to nie czytaj.
Dobra, dajcie sobie juź z tym spokój, najlepiej zamknij ktoś ten temat!
to moze zrobic kilka lokalizacji:
:arrow: po rusku dla Anglikow,
:arrow: po angielsku dla Chinczykow,
:arrow: po chinsku dla Polakow itd. :mrgreen:
pozdroofki
:arrow: po rusku dla Anglikow,
:arrow: po angielsku dla Chinczykow,
:arrow: po chinsku dla Polakow itd. :mrgreen:
pozdroofki
Ale jak będzie poprawy mongolski to w mongolii będą sobie kopiować nasz win, a tak nic nie zrozumieją nie?
slay3r czeba wprowadzic jush SERwis paka wersje 0.666 beta alfa – czeba poprawki wprowadzic do mongolskiego bo zatrudnilem tlumacza chinskiego pochodzenia grenlandzkiego narodowosci filipinskiej znajacego biegle nigeryjski i wskazal full bledow w stylistyce i ortografii naszego mongolskiego
slay3r czeba wprowadzic jush SERwis paka wersje 0.666 beta alfa – czeba poprawki wprowadzic do mongolskiego bo zatrudnilem tlumacza chinskiego pochodzenia grenlandzkiego narodowosci filipinskiej znajacego biegle nigeryjski i wskazal full bledow w stylistyce i ortografii naszego mongolskiego
Zaraz robię nowy temat na temat Naszego wolnego dostępu do internetu.
Dobra a morze Ministerstwo obrony Stnów Zjednoczonych. :lol:
Tam ministerstwo rolnictwa moźe być lepiej zniszczyć cały sejm. Idziemy z menelutorem podstępnie zainstalować łyndołs perfect SP1 w komputrze na sali sejmowej.
Tam ministerstwo rolnictwa moźe być lepiej zniszczyć cały sejm. Idziemy z menelutorem podstępnie zainstalować łyndołs perfect SP1 w komputrze na sali sejmowej.
Dobra to nasza część planu autodestrukcji Ministerstwa Rolnictwa
OK?
OK?
Dobra to nasza część planu autodestrukcji Ministerstwa Rolnictwa
OK?
OK?
Podsunołeś mi git pomysł: Jakiegoś tam dnia miesiąca (a będzie to ścisła tajemnica) łindołs perfect będzie jarał płytę główną. Moźe być?
Podsunołeś mi git pomysł: Jakiegoś tam dnia miesiąca (a będzie to ścisła tajemnica) łindołs perfect będzie jarał płytę główną. Moźe być?
PO kit restarty................Formaty!!!!!!!!
PO kit restarty................Formaty!!!!!!!!
Przewidywana jest wersja specjalna paka ale jest dopiero w planach, więc jeszcze da się to poprawić do większej liczby resetóf.
Przewidywana jest wersja specjalna paka ale jest dopiero w planach, więc jeszcze da się to poprawić do większej liczby resetóf.