Garaź "U MenelutorA i Slay3ra"
Mała ankietka. i uwaga źeby nie zaśmiecać forum wszelkie postu dot. łindows perfect wpisywać tutaj.
Dziękuję i pozdrowionka.
Dziękuję i pozdrowionka.
Odpowiedzi: 20
kto wie.Tylko kto bedzie przewodniczacym moze Ty PgX :?:
moźe załoźycie nową partię :lol:
Ciii, nowy system jest w opracowywaniu.
Project Łyndowsa Perfect umarł razem z odejściem wspólnika. Ale załoźyłem nową spółkę z Thebossem78.
Wkrótce zdradzimy parę ciekawostek, musicie cierpliwie poczekać.
Project Łyndowsa Perfect umarł razem z odejściem wspólnika. Ale załoźyłem nową spółkę z Thebossem78.
Wkrótce zdradzimy parę ciekawostek, musicie cierpliwie poczekać.
Niestety nasz drogi prezydent słysząc o poparciu Andrzeja L. dla całego projektu zawetował go i niestety nie będzie super cool systemu. Czemu nasi politycy muszą się wszędzie wszaniać, he??
Niestety nasz drogi prezydent słysząc o poparciu Andrzeja L. dla całego projektu zawetował go i niestety nie będzie super cool systemu. Czemu nasi politycy muszą się wszędzie wszaniać, he??
O jak fajnie odkopać stary temat. :wink:
Trochę czasu mi zajęło przeczytanie jego.
No to jak nie ma źadnych ServicePack do tego łyndołsa perfect.
A co z oprogramowaniem do niego :wink:
Trochę czasu mi zajęło przeczytanie jego.
No to jak nie ma źadnych ServicePack do tego łyndołsa perfect.
A co z oprogramowaniem do niego :wink:
Wracając do sprawy łyndołsa perfect, to wykryty został pierwszy wirus, nazywa się on evil.niam.niacz.
Głównym symptomem jego działania jest to źe nie moźna nic ściągnąć z internetu, (co gdyby nie pojawiająca sie w okienku downloadu animacji) nie byłoby wogóle zauwaźone.
Jedyny sposób na usunięcie wirusa jest spalenie dysku miękkiego na stosie lub powieszenie dyskietki na szubienicy.
Głównym symptomem jego działania jest to źe nie moźna nic ściągnąć z internetu, (co gdyby nie pojawiająca sie w okienku downloadu animacji) nie byłoby wogóle zauwaźone.
Jedyny sposób na usunięcie wirusa jest spalenie dysku miękkiego na stosie lub powieszenie dyskietki na szubienicy.
No cóź to se ja moge załatwić po znajomości z kolerzanką orginalne organy Yamaha i będziemy nagrywać fajną muze. :D
P.S.
Za 10 minut jest nowy topic na tym forum.
(nie zdradze sekretu)
P.S.
Za 10 minut jest nowy topic na tym forum.
(nie zdradze sekretu)
+ dawka discopolo. Wiem, wiem discopolo to nie muzyka ale turystom z ameryki to się podoba, a na przykład litwini to nam zazdroszczą discopolo, więc będzie moźna na nich trochę kaski natrzepać nie?
A tak będą tańczyć nasze panienki na scenie (w przebraniu wampirek)
:mrgreen: :mrgreen:
A tak będą tańczyć nasze panienki na scenie (w przebraniu wampirek)
:mrgreen: :mrgreen:
tylko trzeba okreslic jaki rodzaj muzy bedziemy robic – moze krzyzowke koscielnej z black metalem???
A moźe to duch jakiś. Ale mniejsza z tym.
Niedługo maszynki od bimbru będą produkować nasze płyty z muzyką, jak tylko skompletujemy zespół.
Niedługo maszynki od bimbru będą produkować nasze płyty z muzyką, jak tylko skompletujemy zespół.
Pomyliles Zulusa z mrsit'em
Tylko Kuba, Mrsit, TouDi, Dudi,oraz Ty.
No cóź nie matrwy się tym. Po prostu komuś się stęskniło nad tym topickiem.
No cóź nie matrwy się tym. Po prostu komuś się stęskniło nad tym topickiem.
ja go nie odblokowywalem .. :o ale moze nawet i dobrze ze zostal odblokowany :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P
Kto odblokował ten topic ?
Czy to znaczy źe Łydows Perfect jest w sprzedarz?
Czy to znaczy źe Łydows Perfect jest w sprzedarz?
Te znaki najłatwiej będzie wykonywać za pomocą pługa cztero skibowego.
Znaki jakości i certyfikat muszą być wybijane młotkiem i przecinakiem na talerzach twardego dysku.
Bedzie przynajmniej wiadomo, źe to oryginał. :wink:
Bedzie przynajmniej wiadomo, źe to oryginał. :wink:
Nadamy sobie własny znak jakości "X".
Czyli twoje dane znikają z dysku w niewytłumaczalnych okolicznościach. :)
Czyli twoje dane znikają z dysku w niewytłumaczalnych okolicznościach. :)
a co z polskim certyfikatem jakosci "Q" oraz ISO???? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Macie chłopaki pełne poparcie szturmowej grupy SAMOOBRONY okręgu Wąchock. Osobne pozdrowienia od przewodniczącego Leppera. Na jego wniosek Wasz system został nominowany do nadania godła "TERAZ POLSKA".