Gamepad działa – nie działa...?
Witam.
Mam dość dziwny problem. Na moim koncie w WinXP nie działa poprawnie gamepad podpięty do portu gier a na drugim koncie działa. Gdzie leźy przyczyna?
Mam dość dziwny problem. Na moim koncie w WinXP nie działa poprawnie gamepad podpięty do portu gier a na drugim koncie działa. Gdzie leźy przyczyna?
Odpowiedzi: 6
To stary pad InterActPro i są stery tylko pod Win98. Sprawdziłem wiele sterowników uniwersalnych róźnych firm ale winxp ma swoje z innych nie korzysta.
Co to za pad?
Sprawdzałeś czy nie ma na stronie producenta nowszych sterowników do niego?
Sprawdzałeś czy nie ma na stronie producenta nowszych sterowników do niego?
W zasadzie to gamepad działał tylko kilka minut na nowym uźytkowniku. Jak z kobieta! Raz chce – innym razem nie chce (działać)!
No to najwidoczniej jest cos w ustawienaich.
Jaśniej? Proszę.
Chodzi o to, źe na moim koncie (uźytkownik X) pad nie działa poprawnie – (działają tylko 4 przyciski z 6–ciu) a na nowo załoźonym koncie dla uźytkownika Y pad działa poprawnie.
Chodzi o to, źe na moim koncie (uźytkownik X) pad nie działa poprawnie – (działają tylko 4 przyciski z 6–ciu) a na nowo załoźonym koncie dla uźytkownika Y pad działa poprawnie.
Mozesz jasniej?Chodzi ci o to ze grasz w jakas gre na KONTACH i na jednym hodzi a na drugim nie?Sprawdz czy masz ustawiona w ustawieniach obsluge Pada
Strona 1 / 1