Game Xp – problem z przełączaniem uźytkowników

Otóź po instalacji programu o nazwie Game XP (ma za zadanie przyspieszać działanie gier w systemie windows xp, i co najwaźniejsz – robi to), wyłączyła się moźliwość przełączanie uźytkowników. Oczywiście zadowolony, źe wiem jak to rozwiązać udaje się do "Konta uźytkowników" i zaznaczam obie opcje logowania, klikam zastosuj i :shock: ...i nic xC. Opcja samoczynnie odklikuje to pole. Dlatego zwracam się do zaawansowanych uźytkowników forum, po komendę lub plik rejestru który naleźy zmienić, aby przełączanie było znów moźliwe. :wink:

z góry dziękuje :)

Odpowiedzi: 6

Problem (heh), źe takie opcje są...ale nie działają :c. Reszta opcji programu bardzo mi się przydaje.... Tak więc ciągle szukam pomocy,bo rady "daj formata", "przywróć system " etc, zachowajcie dla siebie xC :cry:

http://www.theorica.net/download.htm –> game xp
evilek
Dodano
11.12.2004 18:24:17
Jeśli miałeś włączone przywracanie systemu to sprawa jest prosta.A jeśli nie... Czy w tym programie nie ma funkcji w stylu Undo all changes albo Set to default ? [cofnij zmiany,powrót do domyślnych ustawień] :?:
maq123
Dodano
11.12.2004 18:12:28
Niestety to nie to....ustawiłem wartość na 1 i nic sie nie zmieniło. Po zmiane wartości na 0, wyłączyła się tylko ikona przełącz uźytkownika...tak więc to nie to x[.
evilek
Dodano
11.12.2004 17:45:19
Zmien w rejestrze:
HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindows NTCurrentVersionWinlogon :arrow: AllowMultipleTSSessions
DWORD: 1
Bobi
Dodano
11.12.2004 17:24:44
wins:
Wlaczona jest ta usluga "Zgodność szybkiego przełączania uźytkowników" :?:

W tym sęk, źe tak...
evilek
Dodano
11.12.2004 16:57:54
Wlaczona jest ta usluga "Zgodność szybkiego przełączania uźytkowników" :?:
wins