Gainward GeForce 3 Ti450 Golden Sample.
mam kartę Gainward GeForce 3 Ti450 Golden Sample i zastanawiam się jakie sterowniki najlepiej do niej uźyć. Gainwarda czy referencyjne? Jaką serię? Na razie mam gainwarda 28.32.
Mam takźe płytę ASUSA P4S533–E i Celerona 1.8 256 MB ram. Czemu mafia mi haczy? Wina sterowników? Spróbujcie popatrzeć na poprzedni post.
Mam takźe płytę ASUSA P4S533–E i Celerona 1.8 256 MB ram. Czemu mafia mi haczy? Wina sterowników? Spróbujcie popatrzeć na poprzedni post.
Odpowiedzi: 7
Heh w sobotę uruchomiłem rive tnt vanta 16MB na 41.04 gainwarda :mrgreen:
I zapitalała ta karta jak maszynka :mrgreen:
Heh w sobotę uruchomiłem rive tnt vanta 16MB na 41.04 gainwarda :mrgreen:
troche sie juz sparzylem na sterach od Leadteka , proponuje sie przesiasc na referencyjne – takie sa moje odczucia ale jezeli dobrze wszystko chodzi , to spox – mozna zostac przy firmowych
tez Gainward GF3 ti –
nie zauwazylem zadnych negatywnych skutkow po zainstalowaniu nowych Detkow Nwidii, wiec czemu nie, ale na przyszłość to GF3 niestety nie obsluguje klonowania (na wszelki wypadek gdybys chcial skorzystac z wyjscia TV–OUT) – oczywiscie mozna to obejsc , ale to juz inny temat..
nie zauwazylem zadnych negatywnych skutkow po zainstalowaniu nowych Detkow Nwidii, wiec czemu nie, ale na przyszłość to GF3 niestety nie obsluguje klonowania (na wszelki wypadek gdybys chcial skorzystac z wyjscia TV–OUT) – oczywiscie mozna to obejsc , ale to juz inny temat..
Przy 41.04 parę klatek więcej się dostaje, ale to jest raczej niezauwaźalne, bynajmniej te nowsze sterowniki poprawiają jakość generowanej grafiki. Bynajmniej tak mi się wydaje.
Jest jakaś widoczna zmiana wydajności 28.32 na 41.04?
Mam taką samą kartę i jadę na sterwoniku gainwarda 41.04. Nie mam z nimi źadnych kłopotów, wszystko pięknie chodzi.
Strona 1 / 1