gadulec
ludzie blagam was o pomoc bo juz wariuje z tym gadu gadu.co mam zrobic z takim problemem ze wiadomosci ode mnie i do mnie nie dochodza w ogole? czasami jak mam fuxa to dojdzie jakies czesc lub cos.do tego jak jestem dostepny u kogos na liscie on do mnie napisze to zamieniam sie na jego liscie na niedostepny a po chwili wracam do statusu dostepny a wiadomosc nie dochodzi i tak.
jest jeszcze i to ze mam wlaczone przez klona 2 userow i co chwila pojawia sie ze jeden z tych userow jest "Rafal dostepny" lub "mlodys" dostepny a to sie w ogole dziac nie powinno bo caly czas cos robie na kompie ...
prosze jesli wiecie jak to naprawic powiedzcie bo w ogole nie mam kontaktu z ludzmi.
P.S. jak to cos wam powie to teraz jestem dostepny ze statusem a na forum jestem niedostepny.
aha reinstalki nie pomagaja
jest jeszcze i to ze mam wlaczone przez klona 2 userow i co chwila pojawia sie ze jeden z tych userow jest "Rafal dostepny" lub "mlodys" dostepny a to sie w ogole dziac nie powinno bo caly czas cos robie na kompie ...
prosze jesli wiecie jak to naprawic powiedzcie bo w ogole nie mam kontaktu z ludzmi.
P.S. jak to cos wam powie to teraz jestem dostepny ze statusem a na forum jestem niedostepny.
aha reinstalki nie pomagaja
Odpowiedzi: 11
włączyłem przed chwila samo gg 5.0 (po odinstalowaniu pgg i gg) i narazie o dziwo 1wszy raz od chyba miesiaca gadam z kims normalnie.Ale wersja 5 nie jest zajebista eh ale dzieki i za to.Na razie dziala jakies 20 minut :D
oooo i nawet na forum pokazuje ze jestem dostepny :)
oooo i nawet na forum pokazuje ze jestem dostepny :)
szlauf:nie mam Neo+,mam stałke lan.
dzieki wielkie w ogole za pomoc.
A co jusz działa? Jak nie to sięjutro dopytam.
PS. Zdublowałeś posta
szlauf:nie mam Neo+,mam stałke lan.
A co jusz działa? Jak nie to sięjutro dopytam.
PS. Zdublowałeś posta
nie mam Neo+,mam stałke lan.
A teraz zasadnicze pytanie:
Czy masz moźe NEO+ :?:
Jeśli tak to spróbuję poszukać więcej (jeden z moich znajomych tesz miał taki problem na NEO+ ale nie wiem jak to rozwiązał)
Czy masz moźe NEO+ :?:
Jeśli tak to spróbuję poszukać więcej (jeden z moich znajomych tesz miał taki problem na NEO+ ale nie wiem jak to rozwiązał)
A moze gubisz "pakiety"??? moj kolega ma tak, jest w sieci osiedlowej i tak jak ty albo nie moze wysylac albo odbierac wiadomosci. Z tego co mowi jego admin to jest to wina przeciazenia sieci :? Ale sprobuj jednak przeinstalowac gg na starsze, moze pomoze :) powodzenia
Moi koledzy teź mieli takie problemy i pomogła wersja starsza.
BTW Jakbyś nie miał skąd ściągnąć wersji starszej to zgłoś się na PW :wink:
BTW Jakbyś nie miał skąd ściągnąć wersji starszej to zgłoś się na PW :wink:
Wątpie. Spróbuj sposobu PgX. Ja cały czas jade na wersji 5.0.3
Wątpie. Spróbuj sposobu PgX. Ja cały czas jade na wersji 5.0.3
a czy to moze byc wina łacza?
A masz najnowszą wersję GG. Jeśli tak to spróbuj zainstalować starą a jeśli nie to najnowszą. I pokombinuj z wersjami i opcjami gadulca :?
Strona 1 / 1