gadu gadu

czesc wam!!

mam pytanko do was czy takie cos jak to

usuniesz ten list... bedzie to oznaczac, ze> > > naprawde> > > > > nie masz> > > > > > > > > serca.> > > > > > > > > Czesc, jestem 29 letnim ojcem. Ja i moja zona mielismy> > > > > razem cudowne> > > > > > > > > zycie.> > > > > > > > > Bóg poblogoslawil nas takze dzieckiem. Nasza> > > > > dziesieciomiesieczna> > > > > > córka> > > > > > > > > ma> > > > > > > > > na> > > > > > > > > imie Rachel. Niedawno lekarz wykryl raka mózgu w jej> > > > > malutkim> > > > > >ciele.> > > > > > > Jest> > > > > > > > > tylko jedna droga, aby ja ocalic ... operacja. To> > > > > przykre, ale> > > > > >nie> > > > > > > > > mamy> > > > > > > > > dosc> > > > > > > > > pieniedzy na operacje.> > > > > > > > > AOL i ZDNET zgodzily sie nam pomóc. Jedyny sposób w> > > > > jaki moga to> > > > > > > > > uczynic> > > > > > > > > polega na tym, ze ja wysylam ten list do Ciebie, a Ty> > > > > wysylasz go> > > > > > > dalej,> > > > > > > > > do> > > > > > > > > innych ludzi. AOL sprawdza ile osób dostalo list.> > > Kazda> > > > > osoba,> > > > > >która> > > > > > > > > otworzy> > > > > > > > > i przesle list dalej , do co najmniej trzech osób,> > > > > podaruje nam 32> > > > > > > centy.> > > > > > > > > > > > > > > > > Prosze, pomóz nam !> > > > > > > > > >jesli wyslesz ta wiadomosc do 11 osób, na Twoim monitorze pojawi sie maly filmik video.Nie pytajcie jak to dziala, ale dziala naprawdeUwaga! Informujemy ze NIE ZAMIERZAMY wprowadzac oplat za korzystanie z Gadu–Gadu, a informacje o koniecznosci wyslania SMSa na numer 79XX sa NIEPRAWDZIWE. Zespól Gadu–Gadu! wyslij to do 20osób a pojawia sie sliczne emotikonki w twoim gg oraz dwie fajowe skóry

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

i czy to faktycznie tak jest czy to tylko sobie ktos jaja robi ??!!
bo jesli te firmy faktycznie chca pomuc tym rodzicom to dlaczego nie ofiaruja tych pieniedzy od razu i co oni maja za interes w tym ze ja to przesle dalej ??
wiec pytam sie czy jesli wyslal bym to tym iles tam osobom to oni faktycznie dostana te trzydziesci kilka centow??!!

Odpowiedzi: 2

http://atrapa.net/chains/arlington.htm Chyba najlepiej po prostu jak sie dostanie takie śmieci to wejść na tą strone i sprawdzić. 100% tego co dostaje/dostawałem to były rzeczy o których moźna przeczytać na tej stronie.
run_DNA
Dodano
11.01.2006 17:55:48
nie
gieras
Dodano
11.01.2006 17:33:55
snekkar
Dodano:
11.01.2006 17:24:09
Komentarzy:
2