Gadu–Gadu
Hej wszystkim.Mam mały problem miałem format komputera wszystko jest ok internet działa tylko nie mogę się zarejestrować do gadu gadu wyskakuje błąd nie moźna się połączyć z serwerem rejestracyjnym .Spróbuj pózniej.Na początku myslałem źe to u nich coś na serwerze ,ale próbowałem innymi programami tego typu i podobne komunikaty się pojawiały.Teraz nie wiem gdzie tkwi problem u mnie w komputerze czy na serwerze. Za wszelką pomoc dziekuję
Odpowiedzi: 4
Hej.
Gadu Gadu juź dziala nic nie robilem po prostu jeszcze raz sie rejestrowałem i poszło(po tygodniu).Było tak jak Augen Auf pisał ,źe po formacie tak nieraz jest.Dzieki za wszystko .pozdrawiam
Gadu Gadu juź dziala nic nie robilem po prostu jeszcze raz sie rejestrowałem i poszło(po tygodniu).Było tak jak Augen Auf pisał ,źe po formacie tak nieraz jest.Dzieki za wszystko .pozdrawiam
Po prostu nie jestem dostepny nie moge sie zarejestrowac .Nawet jeli podam stare haslo .przed formatem bylo ok.jeeli to cos u mnie to co nie mam pojecia ,moye starsya wersje wgrac ,a moze za jakis czas bedzie dobrze.dzieki za pomoc
Nieraz tez tak miałem źe kiedy zrobiłem formata to wyskakiwało źe nie moźna się zarejestrować ale po jakimś czacie znów działało :D
Raczej błąd tkwi u ciebie a nie u nich.
Napiszdokładniej co sie dzieje w którym momencie nie mozesz nawiazać połonczenia z serwerem gg.Jesli chodzi o wpisywanie swoich danych (czyli imie,pseudo,płec,data urodzenia itp.) to nie da rady nawiazac połonczenia z ich serwerem ale dane będa zapisane.Więc bez problemu ktoś cię znajdzie, w szukajce gg.
Napiszdokładniej co sie dzieje w którym momencie nie mozesz nawiazać połonczenia z serwerem gg.Jesli chodzi o wpisywanie swoich danych (czyli imie,pseudo,płec,data urodzenia itp.) to nie da rady nawiazac połonczenia z ich serwerem ale dane będa zapisane.Więc bez problemu ktoś cię znajdzie, w szukajce gg.
Strona 1 / 1