Gadu–Gadu

Hej wszystkim.Mam mały problem miałem format komputera wszystko jest ok internet działa tylko nie mogę się zarejestrować do gadu gadu wyskakuje błąd nie moźna się połączyć z serwerem rejestracyjnym .Spróbuj pózniej.Na początku myslałem źe to u nich coś na serwerze ,ale próbowałem innymi programami tego typu i podobne komunikaty się pojawiały.Teraz nie wiem gdzie tkwi problem u mnie w komputerze czy na serwerze. Za wszelką pomoc dziekuję

Odpowiedzi: 4

Hej.
Gadu Gadu juź dziala nic nie robilem po prostu jeszcze raz sie rejestrowałem i poszło(po tygodniu).Było tak jak Augen Auf pisał ,źe po formacie tak nieraz jest.Dzieki za wszystko .pozdrawiam
karol k
Dodano
18.12.2005 21:18:44
Po prostu nie jestem dostepny nie moge sie zarejestrowac .Nawet jeli podam stare haslo .przed formatem bylo ok.jeeli to cos u mnie to co nie mam pojecia ,moye starsya wersje wgrac ,a moze za jakis czas bedzie dobrze.dzieki za pomoc
karol k
Dodano
17.12.2005 21:16:03
Nieraz tez tak miałem źe kiedy zrobiłem formata to wyskakiwało źe nie moźna się zarejestrować ale po jakimś czacie znów działało :D
Augen Auf
Dodano
17.12.2005 20:55:27
Raczej błąd tkwi u ciebie a nie u nich.
Napiszdokładniej co sie dzieje w którym momencie nie mozesz nawiazać połonczenia z serwerem gg.Jesli chodzi o wpisywanie swoich danych (czyli imie,pseudo,płec,data urodzenia itp.) to nie da rady nawiazac połonczenia z ich serwerem ale dane będa zapisane.Więc bez problemu ktoś cię znajdzie, w szukajce gg.
Anaxdin
Dodano
17.12.2005 20:51:43
karol k
Dodano:
17.12.2005 20:23:40
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1