Gadu gadu
Jak zainstalować skórki do gadu gadu
Odpowiedzi: 6
To w takim razie Bracie Pscóły–no jasne teraz kumam–zapraszam do lektury regulaminu.
8) Pozdro.
––––
Nie robcie OT. Takie rzeczy panowie na PW, na PW...
brtx
8) Pozdro.
––––
Nie robcie OT. Takie rzeczy panowie na PW, na PW...
brtx
Przeczytaj w takim razie ta definicję i zastanów sie na tym co piszesz
gwoli wyjaśnienia. "Truteń" nie jest w moim przypadku bynajmniej okresleniem mej leniwości, lecz pseudonimem powstałym na skutek "reakcji":
mam Siostrę – Pscółę. Jak nazwać Brata Pscóły? No jasne! Truteń.
i tak juź zostało. Więc sam zastanów się o czym piszesz.
Truteń ty to jesteś super.
Przeczytaj w takim razie ta definicję i zastanów sie na tym co piszesz. To, źe kotoś nie potrafi czegoś nie znaczy wcale o jego ułomności i nie trzeba mu od razu sztachety na głowie łamać. Twój przypadek świadczy o braku szacunku do kogokolwiek czy lepszego czy gorszego od Ciebie.
Obowiązkowa lektura to Regulamin forum. PRZECZYTAJ GO UWAŻNIE!
8) Pozdro.
Truteń:myślę,źe albo jesteś bezczelny, albo tak leniwy /lub głupi/ źe szok
Przeczytaj w takim razie ta definicję i zastanów sie na tym co piszesz. To, źe kotoś nie potrafi czegoś nie znaczy wcale o jego ułomności i nie trzeba mu od razu sztachety na głowie łamać. Twój przypadek świadczy o braku szacunku do kogokolwiek czy lepszego czy gorszego od Ciebie.
Obowiązkowa lektura to Regulamin forum. PRZECZYTAJ GO UWAŻNIE!
8) Pozdro.
jak skórka powraca do wczesniejszej to moze komunikator "focha" strzelił i nic nie pomoze prucz zmiana komunikatorka. :mrgreen:
moźe czas zmienić komunikator na np. konnekt? http://konnekt.info
dzięki za wielce elokwentną odpowiedź Truteń ale NIE MOGĘ TEGO ZROBIĆ W ten sposób. Niby skórka jest zainstalowana program się restartuje i powraca do swojego porzedniego starego wyglądu. W tlenie skórki zmienałem i udało się za pierwszym razem.
Strona 1 / 1