Gadu–gadu w Windows XP Professional
Witam Mam taki nietypowy problem. Mam XP–ka Prof bez źadnego Service Packa. Problem polega na tym źe Nie chce mi się uruchomić Gadu–gadu 6.0... Jak włączam to wychodzi mi komunikat "Wystąpił problem z aplikacją gg.exe i zostanie ona zamknięta(...)"...Co robić??
Podam więcej szczegółów jeśli one wam coś powiedzą wogóle
Sygnatura błędu:
AppName: gg.exe AppVer: 6.0.0.141
ModName: gg.exe ModVer: 6.0.0.141
Offset: 00061dbc
Przeinstalowanie GG nie pomaga próbowałem kilka razy.
Pomóźcie mi jeśli to coś pomoźe to mam Rive TNT2, Celerona 1 Ghz i 192 MB RAM.
Pozdrówka Siesiu
Podam więcej szczegółów jeśli one wam coś powiedzą wogóle
Sygnatura błędu:
AppName: gg.exe AppVer: 6.0.0.141
ModName: gg.exe ModVer: 6.0.0.141
Offset: 00061dbc
Przeinstalowanie GG nie pomaga próbowałem kilka razy.
Pomóźcie mi jeśli to coś pomoźe to mam Rive TNT2, Celerona 1 Ghz i 192 MB RAM.
Pozdrówka Siesiu
Odpowiedzi: 6
Siesiu:...mam taki nietypowy problem...
Niestety jest on często spotykany...
Jonasz:Aby gg chodzilo jak na naleźy na xp nalezy zaznaczyc zgodność z windowsem 98 (a gdzie to sie robi chyba nie trzeba tłumaczyc) :twisted:
Yyyyy... ja mam 6.0 i nic w nim nie ustawialem :? , a chodzi dobrze!
Jonasz:Aby gg chodzilo jak na naleźy na xp nalezy zaznaczyc zgodność z windowsem 98 (a gdzie to sie robi chyba nie trzeba tłumaczyc) :twisted:
A od kiedy tak trzeba robić, bo ja zapomniałem zmienić... I... O w morde... Działa... :mrgreen:
Tak na serio, to wcale nie trzeba uciekać się do trybów zgodności... Moźe pomóc – to fakt, ale nie musi – źeby była PEŁNA jasność. A co się tyczy modułu 141, to juź nie pierwszy temat ze skargami na niego. Jedyny skuteczny sposób na poradzenie sobie z tym jaki dotychczas wymyślono, to zainstalowanie starszej wersji, czyli np. 139.
A od kiedy tak trzeba robić, bo ja zapomniałem zmienić... I... O w morde... Działa... :mrgreen:
Tak na serio, to wcale nie trzeba uciekać się do trybów zgodności... Moźe pomóc – to fakt, ale nie musi – źeby była PEŁNA jasność. A co się tyczy modułu 141, to juź nie pierwszy temat ze skargami na niego. Jedyny skuteczny sposób na poradzenie sobie z tym jaki dotychczas wymyślono, to zainstalowanie starszej wersji, czyli np. 139.
Aby gg chodzilo jak na naleźy na xp nalezy zaznaczyc zgodność z windowsem 98 (a gdzie to sie robi chyba nie trzeba tłumaczyc) :twisted:
Sorry ale później dopiero zauwaźyłem źe jest kategoria Programy i tam to umieściłem tutaj jush być nie musi. Jak się da to wykasuje. Sory ludzki błąd
Strona 1 / 1