gadu gadu pomocy
mam dziwny problem z gg po zapełnieniu okna z wiadomościami kolejne nadchodzące czy wysyłane ode mnie nie przewijaja sie samoczynnie
Odpowiedzi: 9
wchodzisz na: panel sterowania–narzędzia administracyjne–usługi. teraz paskiem przesówasz na sam dół i tam jest:"zdalne wywołanie procedur (RPC)
potem na "odzyskiwanie" i na końcu ustawiasz sobie na wszystkich trzech błędach "uruchom ponownie komputer" i to wszystko. I jeszcze zapewne sobie to włączyłeś bo sie komp restartował wiec sobie łatki na "blastera" załóź
potem na "odzyskiwanie" i na końcu ustawiasz sobie na wszystkich trzech błędach "uruchom ponownie komputer" i to wszystko. I jeszcze zapewne sobie to włączyłeś bo sie komp restartował wiec sobie łatki na "blastera" załóź
tak XP, mozliwe ze grzebalem, ale nie bardzo wiem co moglem zrobic, bo wiekszosc tego co robie to metoda prob i bledow,moze moglbys troszke dokladniej o tym napisac,
"GOŚCIU" a masz XP, bo jak tak to moźe kiedyś "grzebałeś" w "zdalnych wywołaniach RPC" bo jak tak to przez to bo ja teź miałem taki problem musisz tam włączyć źeby reagował po błędach i sie uruchamiał. i bedzie wszystko OK. powiedz czy działa
jesli potrzebujesz task–managera to:
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Process Explorer: powiększ download
albo
Process Viewer: powiększ download
a do autostartu
Startup Manager: powiększ download
Process Explorer: powiększ download
albo
Process Viewer: powiększ download
a do autostartu
Startup Manager: powiększ download
padlo mi o wiele wiecej nie mam mozliwosci dostania sie do kont uzytkownikow, odwiedzenia wind. update.,msconfig nie dziala
co moglo spowodowac to a moze tylko cos jest tylko wylaczone moze jakas usluga zatrzymana????
co moglo spowodowac to a moze tylko cos jest tylko wylaczone moze jakas usluga zatrzymana????
Mialem teź taki problem. Trochę pokopałem po systemie, ale nic nie pomogło. Cośtam jeszcze siadało poza nieprzewijaniem okna w gg. Pamiętam tylko, źe coś przedtem zainstalowałem. Nie szukałem nawet pomocy, tylko zainstalowałem xp na nowo.
moze usun pozostalosci z rejestru i wtedy na nowo zainstaluj gg
tak wyczyscilem wszystko i to samo
No a probowales jeszcze raz zainstalowac gg?
Strona 1 / 1