gadu–gadu – niedostepny
Podczas włączenia kompa ładuje mi się gadu–gadu to OK, ale dlaczego jest niedostępny i ręcznie trzeba zmienić opcję na dostępny!!! Dodam tyle źe w ustawieniach jest automatyczna zmiana na dostępny!!! Czy gdzieś w rejestrze czy coś trzeba zmienić!!!
Dodam jeszcze źe wcześniej od razu status miałem na dostępny!!! Mam wersje 6.1 ale po zainstalowaniu 7 (najnowiszej) to samo występuje !!!
Dodam jeszcze źe wcześniej od razu status miałem na dostępny!!! Mam wersje 6.1 ale po zainstalowaniu 7 (najnowiszej) to samo występuje !!!
Odpowiedzi: 8
Rebe:A usunąłes wszystko – w tym i folder z twojego profilu , czy tylko z samego Program Files ?
TAk usunełem wszystko z katalogu Program Files jak równieź z własniego profilu c:\Documents and Settings\xxx\Gadu–Gadu
To nic nie dało. Jedynie co to pokazywał status Dostępny a zachowywał się jak Niedostępny!!! To musi siedzieć gdzie indziej.
konkord:Witam,a wie ktoś jak moźna w tej wersji najnowszej prowadzić rozmowy audio bo ni czorta nie mogę z kumplem pogadać :?
No nie wiem jeszcze jeden problem nie rozwiązany a ty juz z nastepnym wyskakujesz. Ale ja Ci powiem, źe rozmowa głosowa to źadna filozofia :D Nie wiem dokładnie jak bo jadę na 6.0 (7.0 mi się nie podoba)ale wydaje mi się, źe klikasz prawym na kogos z listy i tam powinno być. No i oczywiście musicie mieć microfony obydwoje :lol:
Witam,a wie ktoś jak moźna w tej wersji najnowszej prowadzić rozmowy audio bo ni czorta nie mogę z kumplem pogadać :?
A usunąłes wszystko – w tym i folder z twojego profilu , czy tylko z samego Program Files ?
Panowie wasza sprzeczka nic nie da!!! Lepiej radźcie co robić!!!! :(
Dla ścisłości – zaczeło się to dziać na 6.1. Pomyślałem źe zainstaluję 7 i bedzie OK. Niestety – pomyliłem się !!!!
Dla ścisłości – zaczeło się to dziać na 6.1. Pomyślałem źe zainstaluję 7 i bedzie OK. Niestety – pomyliłem się !!!!
webster:Mam wersje 6.1 ale po zainstalowaniu 7 (najnowiszej) to samo występuje !!!
7.0 ma pełno błędów, moźe to jeden z nich :twisted:
Problemy z czytaniem masz ?
Przecieź sam cytowałeś.
muchamet:Podczas włączenia kompa ładuje mi się gadu–gadu to OK, ale dlaczego jest niedostępny i ręcznie trzeba zmienić opcję na dostępny!!! Dodam tyle źe w ustawieniach jest automatyczna zmiana na dostępny!!! Czy gdzieś w rejestrze czy coś trzeba zmienić!!!
7.0 ma pełno błędów, moźe to jeden z nich :twisted:
spróbuj zmienić w ustawieniach źeby po włączeniu GG wchodziło na niedostępny, wyłączyć GG, ustawić źeby wchodziło na dostępny, znowu wyłączyć GG i znowu włączyć.
Moźe pomoźe
Moźe pomoźe
Strona 1 / 1