gadu gadu error 22
error 22 powoduje brak mozliwości wysyłania wiadomości do osób z którymi sie rozmawia, objawia sie to wyskoczeniem wiadomości error 22 przy kazdej próbie wysłania wiadomości
kiedyś zlikwidowałem teraz juź nie pamietam
tylko nie mówiecie o deinstalacji gadu gadu
Odpowiedzi: 5
kaluznikow:error 22 powoduje brak mozliwości wysyłania wiadomości do osób z którymi sie rozmawia, objawia sie to wyskoczeniem wiadomości error 22 przy kazdej próbie wysłania wiadomości
poprostu zainstaluj konnekta. www.konnekt.info
Błąd o nazwie Error 22.
Błąd związany z przepełnieniem archiwum rozmów GG. Występuje zazwyczaj w starszych wersjach, bo w nowych 6.1. się z nim nie spotkałem. Najlepiej więc pousuwać wiadomości z archiwum lub ustawić w menu Gadu–Gadu > Ustawienia > Komunikator > Usuwaj wiadomości starsze niź... i wpisać np. 30 dni.
W skrajnych przypadkach najlepiej usunąć z dysku plik Archives.dat (przy zamkniętym GG!). Plik znajdziesz w:
(dla Windows XP)
C:\Document and Settings\...uzytkownik...\Gadu–Gadu\Ja
lub w ścieźce
(dla Windows 98, ME)
C:\Program Files\Gadu–Gadu\Ja
zwracam honor xD w ustawieniach nic nie grzebałes? gadu gadu sciagane z zaufanej stronki?kaluznikow:matjas matjas po to tak powiedziałem bo juź to robiłem :?
matjas matjas po to tak powiedziałem bo juź to robiłem :?
a bo czemu? :shock: ja bym zrobil... chyba ze juz robiles i nie pomaga. Ale jesli jednak nie zrobiles reinstalacji (nie deinstalacji) to zrob :!: zainstaluj je na stare gg a nie stracisz zadnych profili, kontaktow i archiwum.tylko nie mówiecie o deinstalacji gadu gadu
Strona 1 / 1