gadu gadu archiwum
nie działa mi gg archiwum wogóle nie odpowiada jesli ktos wie co jest grane jakas podpowiedz a wiem ze nie jestem jedyny a mam gg 6.0 coś tam kolejny minus to wogóle nie przesuwają mi sie wiadomosci pisane przez kogoś musze sam suwakiem przesówać co jest grane powiedzcie a mam xp
pozdrawiam
zle mi sie wkleiło sorki bardzo z góry
pozdrawiam
zle mi sie wkleiło sorki bardzo z góry
Odpowiedzi: 12
Zgadzam sie z technogirl. GG jest najprosttszy, ale dla mnie to wlasnie wada. :idea: Tlen nie jest skomplikowany a ma wieksze mozliwosci. Nieźły jest teź WPkontakt. Ten program tazke polecam. :)
Poza tym technogirl masz racje ze ten update GG jest jeszcze gorszy niz jakby go w ogole nie bylo. :!: Wielu moich znajomych po updatach własnie ma same problemy z GG. Takze Shadow nie masz racji. :twisted:
Poza tym technogirl masz racje ze ten update GG jest jeszcze gorszy niz jakby go w ogole nie bylo. :!: Wielu moich znajomych po updatach własnie ma same problemy z GG. Takze Shadow nie masz racji. :twisted:
Kwestia wyboru komunikatora to kwestia teź przyzwyczajenia. Gadu–gadu to najprostszy komunikator jak by nie było. Tlen ma wiecej opcji itd.
Niestety te update gg to nie wychodzi mu na dobre. Raz po takiej extra aktualizacji przestał w ogole się łączyć, innym razem dodali ten pasek nad kontaktami.
Przeinstalowanie gg moze pomoc.
Niestety te update gg to nie wychodzi mu na dobre. Raz po takiej extra aktualizacji przestał w ogole się łączyć, innym razem dodali ten pasek nad kontaktami.
Przeinstalowanie gg moze pomoc.
jak Ci wszyscy z problemami sie przesiądą na tlena to bedziesz miał tyle topiców o tlenie :roll:
wiekszosc z was nawet nie wie ze GG jest updateowany bardzo czesto,istatnio pare,parenascie razy był ! tylko nikt sie nie kwapi do aktualizacji (zapraszam na www.gadu–gadu.pl do zessania instalki)
wiekszosc z was nawet nie wie ze GG jest updateowany bardzo czesto,istatnio pare,parenascie razy był ! tylko nikt sie nie kwapi do aktualizacji (zapraszam na www.gadu–gadu.pl do zessania instalki)
Tak Gieras, ale problem w tym ze takich klopotow z GG sa cale dziesiatki. :idea: Prawda jest taka ze GG jest zle zaprogramowany i jest pelen bledow. :!: Wystarczy spojrzec ile problemow uzytkownicy na tym forum maja z GG. Z Tlenem nie ma tych problemow. Po co ciagle latac GG jak mozna miec o wiele lepszy soft? Tak samo IE. Po co latac jak mozna wymienic na Mozille, Opere czy Avanta? No jak ktos sie uprze to niech sie meczy, ale po co? :?:
ale pytanie bylo jak naprawic archiwum w gg a nie ktory komunikator jest lepszy. To tak samo jakbys sie pytal jak zmienic czcionke w IE a ktos odpowie zainstaluj Opere :wink:
Popieram Phantom lorda. Zainstaluj Tlena. Jest o wiele lepszy od gg. :idea:
Popieram Phantom lorda. Zainstaluj Tlena. Jest o wiele lepszy od gg. :idea:
Zainstaluj se Tlena a ten badziew gg wyrzuc na smietnik 8) Tez mialem kiedys problem z archiwum ale jakos "sam" sie naprawił.
najnowsze GG (build 147) ma poprawione działanie archiwum, ściągnij jeszcze raz z www.gadu–gadu.pl i sprawdź czy pójdzie
http://www.powergg.digi.pl/ – poszukaj moźe będzie
watpie aby to pomogło
sprobuj przeinstalowac gg
Strona 1 / 1