GADU GADU A WINDOWS XP–pilne!!!
jaka aktualizacje trzeba sciagnac aby dzialalo GG,i co zrobic zeby nie sciagac jej za kazdym razem gdy uruchamia sie komputer???
Odpowiedzi: 20
ja sie tam zgodze z SHADOW–XIII dla mnie Tlen to ehhh szkoda slow a co do nowych gg to tez powymyslali :? ja naszczescie na dysku miałem gg 6.0 bulid 136 i zanych up. nie robie to najlepsza wersja wszystko dział nic sie nie wiesza nie to co te nofe fuuj ..ale ii tak jestem za GG :wink:
Shadow, tlen ma bardzo przyjazny interfejs. :idea: Więc nie wiem oco Ci chodzi. Ah, chyba ze chodzi Ci o poziom GG, którego interfejs jest tak prosty jak budowa cepa i skierowany głwonie dla dzieci.. :twisted:
Shadow, tlen ma bardzo przyjazny interfejs. :idea: Więc nie wiem oco Ci chodzi. Ah, chyba ze chodzi Ci o poziom GG, którego interfejs jest tak prosty jak budowa cepa i skierowany głwonie dla dzieci.. :twisted:
a ja dodam źe Tlen sucks ... interfejs jest wysoce nie przyjazny ... GG mi się nie sypie więc uźywam GG, a Tlena nie chce mi się uczyć :roll:
Cieszę się. :D
tak dostałem i jeszcze raz dziękuje. Mój problem rozwiązany...kamień z serca spadł :)
Masz to hasło? Satysfakcja mi wystarczy 8)
Ale będę pamiętał.. :)
Masz to hasło? Satysfakcja mi wystarczy 8)
boczi jestem Ci bardzo niesamowicie wdzięczny ... mam u Ciebie dług . Jak będziesz coś potrzebował to mów :]
Sprawdź swoją pocztę :mrgreen:
A ja mam tlena tylko nie moge przejąć kontaktów z gg bo nie pamiętam hasła ...Chce dostać moje hasło :/ w opcjach gg jest pozycja przypomnij hasło moźe mógłby ktoś z Was zrobić to za mnie i w miejsce numer wstawić mój numer gg (bo ja mam jakiś problem z gg i nie wyśpwietla mi sie ten kod potwierdzający wysyłanie który trzeba przepisac )5391426 bo dzięki temu hasło zostanie wysłane na mój email który podałem przy zakładaniu tego hasła ....
Moge na Was liczyć?
Moge na Was liczyć?
gusioo:tiaaa ... ja mam gg i działa, ale ja to mam zawsze szczęście :lol: I wszystkie updaty z WU
tez mam wszystkie uptady w WU i co gg sie sypie i mam go dosyć przesiadlem sie na tlen i jestem w pełni zadowolony 8)
tiaaa ... ja mam gg i działa, ale ja to mam zawsze szczęście :lol: I wszystkie updaty z WU
ludzie radze wam przesiądźcie sie wszyscy na tlen
(gg=shit) dopóki nie zrobią nowej wersji albo nie wprowadzą poprawek do tej to zostaje na tlenie(w okncu co za roznica przeciez i tak w tlenie jest mozliwosc rozmowy z uzytkownikami gg takie "tlenowe gg" :wink: )
(gg=shit) dopóki nie zrobią nowej wersji albo nie wprowadzą poprawek do tej to zostaje na tlenie(w okncu co za roznica przeciez i tak w tlenie jest mozliwosc rozmowy z uzytkownikami gg takie "tlenowe gg" :wink: )
wyłącz jakiekolwiek ściąganie .. a jak nadal nie działą spróbuj jutro bo moźe serw akurat padłLipton:Koledzy potrzbuje szybko waszej pomocy !! Otóź chce przejść z gg na tlena i chciałem przypomniećsobie chasło z gg by rozmawiać poprzez tlena z userami z gg , klikam na przypomnij hasło (w gg) i pisze mi źe musze przespiac kod który jest na obrazku ale ja tam źadnego kodu nie widze !! Pomocy !!!!!!!!
Koledzy potrzbuje szybko waszej pomocy !! Otóź chce przejść z gg na tlena i chciałem przypomniećsobie chasło z gg by rozmawiać poprzez tlena z userami z gg , klikam na przypomnij hasło (w gg) i pisze mi źe musze przespiac kod który jest na obrazku ale ja tam źadnego kodu nie widze !! Pomocy !!!!!!!!
Kurcze, ludzie to maja cierpliwosc do tego syfu GG, jednego z najgorsyzch komunikatorow.. :shock: Ludzie zainsatlujcie Tlena albo chociazby WpKontakt i problem z glowy. :)
iii:mam wlaczona zgodnosc i nic mi nie dziala,nie wiem ktora aktualizacje i jak ja uruchomic,najlepiej podajcie jakis link,a w inne tematy juz sie wczytuje
najlepiej sciągnij sobie wszytskie;) a jka nie wiesz jak to zrobic to włącz sobie autmatyczny windows uptade i same ci sie sciągną ,na oficjalnej stronie gg pisze: "Uwaga! W związku z problemami z działaniem Gadu–Gadu pod systemem Windows 2000 i XP informujemy źe do poprawnej pracy naleźy zainstalować wszystkie uaktualnienia systemu– uźywając polecenia "Windows Update"
Zainstaluj sobie tlena 5.11.1.1
mam wlaczona zgodnosc i nic mi nie dziala,nie wiem ktora aktualizacje i jak ja uruchomic,najlepiej podajcie jakis link,a w inne tematy juz sie wczytuje