Gadu–Gadu 5.0.5
nowa wersja słynego komunikatora gadu–gadu.Poprawiono rozmowy głosowe i usunięto zakładki GSM I WWW...
:lol: :lol: :lol:
http://gg3d.com/shibumi.php?s=pobieralnia
:lol: :lol: :lol:
http://gg3d.com/shibumi.php?s=pobieralnia
Odpowiedzi: 11
jest wtyczka e killer tylko musisz ją przy instalacji zaznaczyć ja mam e–killer
Moze GG zastapi wszystkie programy w kompie i bedzie juz naprawde super...:/.....Wiecie, jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego!!!!!!!!!! Czasem nawet zwykłego linka nie moźna wysłać!!!!!!!
Moze GG zastapi wszystkie programy w kompie i bedzie juz naprawde super...:/.....Wiecie, jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego!!!!!!!!!! Czasem nawet zwykłego linka nie moźna wysłać!!!!!!!
moze kiedys gg zastapi winde :wink: :?:
moze kiedys gg zastapi winde :wink: :?:
Słuszna uwaga :) w ogole nowe PowerGG ma duzo fynkcji. JEst nawet skaner anty–wirusowy online (laczy sie z MKS). No ale to mnie dobilo ze nie ma wtyczki banner killer, musialem ze starszej wziasc:( Jest tez wtyczka ktora zmienia wyglad GG na XP:) Mozna nawet spradzac maile , szkoda ze jeszcze nie ma wtyczki umozliwiajacej np. zgrywanie plyt ;):). Jakby ktos sie pytal to mam wersje 1.5.15f
Słuszna uwaga :) w ogole nowe PowerGG ma duzo fynkcji. JEst nawet skaner anty–wirusowy online (laczy sie z MKS). No ale to mnie dobilo ze nie ma wtyczki banner killer, musialem ze starszej wziasc:( Jest tez wtyczka ktora zmienia wyglad GG na XP:) Mozna nawet spradzac maile , szkoda ze jeszcze nie ma wtyczki umozliwiajacej np. zgrywanie plyt ;):). Jakby ktos sie pytal to mam wersje 1.5.15f
hehe.... , powaznie :idea: :wink:
a fajne powerGG ma np.:taką funkcję źe moźna zobaczyć kto jest niewidoczny a kto naprawde niedosępny
coz takie zycie ..... :wink:
ale nie ma przynajmniej tych cholernych zakladek z ktoryxh i tak nigdy nie korzystałem :lol:
ale nie ma przynajmniej tych cholernych zakladek z ktoryxh i tak nigdy nie korzystałem :lol:
Troche denerwujace, bo dopiero do dwoch tygodni (niecalych nawet) mam wersje 5.0.4(build107) a tu juz nowa wersja??
Strona 1 / 1