FX5500...juz NIE...geforce 6600XT – prosze o opinie.
witam,
mam prośbe o wyraźenie opinii ekspertów o mojej nowo nabytej karcie, granie nie jest moja zyciowa pasja:), wiec wiem ze jest ona z dolnej połki, ale czy wystarczy zeby pograc w takie gierki jak NFS? I jesli mozecie prosze o jkaies wskazówki dotyczace podkrecania tej karty , nigdzie nie moge nic znalezc.
z gory wielkie dzieki
mam prośbe o wyraźenie opinii ekspertów o mojej nowo nabytej karcie, granie nie jest moja zyciowa pasja:), wiec wiem ze jest ona z dolnej połki, ale czy wystarczy zeby pograc w takie gierki jak NFS? I jesli mozecie prosze o jkaies wskazówki dotyczace podkrecania tej karty , nigdzie nie moge nic znalezc.
z gory wielkie dzieki
Odpowiedzi: 4
6600GT to juz karta prawie legenda, zywa legenda :wink:
Dobra wydajnosc za rozsadne pieniadze, w swoim przedziale cenowym nie ma wielu konkurentow i wiekszosc nowych gier bez problemu chodzi na full detalach. Karta jak najbardziej OK. A tego fx5500 wydajnosciowo przebija kilka/kilkanascie razy. :)
Dobra wydajnosc za rozsadne pieniadze, w swoim przedziale cenowym nie ma wielu konkurentow i wiekszosc nowych gier bez problemu chodzi na full detalach. Karta jak najbardziej OK. A tego fx5500 wydajnosciowo przebija kilka/kilkanascie razy. :)
macie racje i bije sie w piersi, to byla chwila, okazja i tyle z tego wyszlo, ale sprzedaje ja poniewaz mam swietna dziewzyne i dostalem od niej nowiutka geforce 6600GT, moglibyscie wypowiedziec sie na temat tej????
dzieki za opinie i prosze o nowe.
pozdrawiam
dzieki za opinie i prosze o nowe.
pozdrawiam
FX5500 – hit marketowych komputerów, wciskany do niedawna (nadal?) przez m.in. firmę Vobis do swoich "multimedialnych kombajnów", bardzo dobra karta do gier sprzed 2–3 lat. Wysoką wydajność zapewnia jej skopana obsługa DX9 tak jak zresztą w całej serii FX. Jednym słowem poraźka.
Nie lepiej bylo kupić R9550?
Recenzja FX5500:
http://www.in4.pl/recenzje.htm?rec_id=196
Nie lepiej bylo kupić R9550?
Recenzja FX5500:
http://www.in4.pl/recenzje.htm?rec_id=196
A nie nalezalo zrobic tego na odwrot ?
Najpierw zapytac o opinie a potem kupowac ? :)
Najpierw zapytac o opinie a potem kupowac ? :)
Strona 1 / 1