FX 5200 dies probably...

Mój ukochany, hołubiony i odżywiany dobrymi sterownikami [b]FX 5200[/b] zaczął charczeć dość nagle - w nocy to było... w nocy. Dźwięk z jego małego wentylka, to odkurzacz marki [b]Zelmer[/b] sprzed [b]89'[/b]. Rozumiem z tego, że to już agonia. Powiadomiłem już bliskich i znajomych... wszyscy są smutni i zatroskani wielce. A siedział sobie wygodnie na płycie [b]EP-8RDA3I[/b]. Proszę więc szanownych forumowiczów o pomoc w wyszukaniu jego następcy. Bo płyty nie chcę zmieniać, gdyż koleguję się z nią okrutnie, a i kasy u mnie nie za wiele. Co by tam można było wsadzić aby mój kolega [b]EP-8RDA3I[/b] nie dostał nagłej czkawki, no i aby zgodni byli w wzajemnej współpracy. Proszę o jakieś wskazóweczki...

Odpowiedzi: 2

Nooooo... choby nawet i 150zł/PLN. Byle tylko z tą płytą współpracował. Liczę więc na podpowiedź zwłaszcza tych, którzy mają takie ustrojstwo we własnych zasobach. Sam nie chcę eksperymentować.
miczubery
Dodano
08.11.2007 12:49:16
  • Endrju 09.11.2007 09:39:49

[quote=miczubery]...Nooooo... choby nawet i 150zł/PLN.[/quote] ma być słabsza "nówka" czy "mocniejsza "używka" made in allegro

Budżecik jest na to jakiś ?? Swoja drogą - nie da sie wentylka samego wymienić ?? No chyba, że jak w nocy stanął to ro rana nie dociągnął ...
Żółty
Dodano
08.11.2007 12:45:09
miczubery
Dodano:
08.11.2007 12:37:04
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1