Frozen Throne
A więc jak ktoś pamięta we frozenie była dodatkowa kampania. Po przejściu kilku misji niestety :cry: kończyła się i została pokazana informacja źe niedługo ma wyjść dalszy ciąg tej kampani o ile dobrze pamiętam to www.battle.net
a oto pytanie czy ktoś juź moźe ściągnął ową kampanie , grał, z kąd :?: :?: :?:
miło widziane odpowiedzi :D
a oto pytanie czy ktoś juź moźe ściągnął ową kampanie , grał, z kąd :?: :?: :?:
miło widziane odpowiedzi :D
Odpowiedzi: 5
Zapraszam do ściągięcia patcha 1.13 dzieki któremu poznamy dalsze losy orków. Nareszcie :!: :!: :!:
no ale wiesz obiecali źe ma niedługo wyjść a oni zamiast pracować nad tym to się zabieraja juź za World of Warcraft. A dla fanów Wara to jest strata :twisted: . Słyszałem źe podobno jak wyjdzie World of Warcraft to cza bedzie coś tam kupować źeby zagrać przez jakieś specjal servy :?:
gratulacje dla mefista za 5–setny post
gratulacje dla mefista za 5–setny post
Zygo:E to lipa ja miałem nadzieje źe się zaraz pokaźe. Wieśniaki zapewniali źe zaraz wyjdzie :evil:
nie wściekaj sie trudno moźe musla nad czyms tam nio i wiesz przecierz źe i gry troche sie robi co nie zygo :? :? :?
E to lipa ja miałem nadzieje źe się zaraz pokaźe. Wieśniaki zapewniali źe zaraz wyjdzie :evil:
Ta kampania jeszcze nie wyszla i nie wyjdzie przez najblizszy czas. Ale spokojnie... Kiedys bedzie :D
Strona 1 / 1