Front Page [style css]
Witam!Juź od kilku dni mam z tym problem.Mam wykonany szablon HTML ze stronką.I edytują ją w Programie Front Page (English Version).Gdy juź ją mam klikam na nią prawym przyciskiem Theme... i wybieram szablon jakby styl css.Potem zapisuję stronę.I uruchamiam ją w komputerze,styl się zgadza i jest Ok.Ale gdy moją cała stronką WWW wrzucę na serwer to tego stylu nie ma tylko biały kolor i napisy z linkami oraz obrazki?Jak zrobić aby był ten styl co wybrałem w Programie Front Page?
Bardzo proszę o pomoc! :cry: :cry:
Będę niezmiernie wdzięczny. :wink:
Bardzo proszę o pomoc! :cry: :cry:
Będę niezmiernie wdzięczny. :wink:
Odpowiedzi: 1
Mówisz zapewne o Motywach... Skoro tak, to jedynie wydaje Ci się, źe wrzucasz całą stronę.
Zapewne zapisujesz ją w domyślnej lokacji... I tutaj jest błąd... Weź 'Plik|Zapisz jako...' i zapisz stronę gdzieś indziej – np. 'D:Strona'. Wtedy powinno Ci się pojawić przy zapisywaniu okienko z zapisem grafiki... Dalej powinieneś sobie juź poradzić.
Albo 2. sposób... W folderze domyślnym ('C:...Moje witryny') jest parę folderów ukrytych (wśród nich folder _themes). Skopiuj go takźe na konto www i będzie wszystko dobrze. Ten sposób jest troszeczkę gorszy od 1., poniewaź w ten sposób kopiujesz cały motyw na konto, wraz z plikami, których w rzeczywistości nie potrzebujesz – marnujesz w trochę miejsca...
Zapewne zapisujesz ją w domyślnej lokacji... I tutaj jest błąd... Weź 'Plik|Zapisz jako...' i zapisz stronę gdzieś indziej – np. 'D:Strona'. Wtedy powinno Ci się pojawić przy zapisywaniu okienko z zapisem grafiki... Dalej powinieneś sobie juź poradzić.
Albo 2. sposób... W folderze domyślnym ('C:...Moje witryny') jest parę folderów ukrytych (wśród nich folder _themes). Skopiuj go takźe na konto www i będzie wszystko dobrze. Ten sposób jest troszeczkę gorszy od 1., poniewaź w ten sposób kopiujesz cały motyw na konto, wraz z plikami, których w rzeczywistości nie potrzebujesz – marnujesz w trochę miejsca...
Strona 1 / 1