Freedom Fighters
DRODZY FORUMOWICZE MAM DO WAS PROSBĘ. W GRZE WE FREEDOM FIGHTERS W OSTATNIEJ MAPCE JEST TAKA MISJA CO TRZEBA POWIESIC 4 FLAGI I Z IZABELA ISC GDZIES. BRAMA JESTR ZAMKNIETA I JEST WSZYSTKO ZABLOKOWANE. ROBIE WSZYSTKO WG. SOLUCJI DO JAKEIGOS CZASU A DALEJ NIE MOGE NIC JUZ. GDY PODEJDE DO BRAMY I ZADNEJ OSOBY NIE MA NA TERENIE PRZED ZAMKNIETA BRAMA. GDY PODCHODZE DO TEJ ZAMKNIETEJ BRAMY TO PISZE PO ANGIELSKU: THE SOVIETS WILL ONLY OPEN THE GATES TO THE FORT A LAST RESORT. YOU MUST TAKE ALL OF THE OTHER FLAGS OF GOVERNOR'S ISLAND BEFORE GAINING ACCESS BEYOND THIS POINT POMOCY !!!! I SORRY ZA CAPS LOOK ALE PO NAPISANIU ZDANIA PO ANGIELSKU SIE SKAPOWALEM I PRZYPOMNIALEM ZE TEGO NIE LUBICIE. CZEKAM NA SZYBKIE ODPOWIEDZI !! :D
Odpowiedzi: 3
Nie zakładaj takiech samych topiców w kilku działach.
Jesteś pewien, źe zakończyeś wszystkie wcześcniejsze zadania na GOVERNOR'S ISLAND?
Jesteś pewien, źe zakończyeś wszystkie wcześcniejsze zadania na GOVERNOR'S ISLAND?
No ale tam są płatne za 7 zł a moze ktoś przeszedł tą grę. Ja mam inna solucje na game complex ale beznadziejna nic nie ma opisane. Proszę o odpowiedzi. Ja nie krzycze :oops: Daje screena... Oczywiscie jak podchodzę do bramy. :roll: :D :) :o
1. niekrzycz (capslock)
2. www.google.pl, wpisz solucja :wink:
2. www.google.pl, wpisz solucja :wink:
Strona 1 / 1