Forum Winamp
No właśnie czy istnieje takie forum ??? Mam pare pytań związanych z tym programem i chciałbym troche o nim poczytać.Jeśli ktoś wie gdzie jest takie forum (jak jest wogule)to niech poda link na stonke.
Z góry dzienki za pomoc!!!!!!!!!!
Z góry dzienki za pomoc!!!!!!!!!!
Odpowiedzi: 4
nie wiem czy tak tez jest w winamp3, ale by wyswietlalo nazwe pliku w playliscie wystarczy odchaczyc ID3v1 i ID3v2 (pozostawic te pola puste)
Hmm,
Bo u ciebie na liście odtwarzania wyświetla nazwę utworu, artystę zapisaną w ID3v1/ID3v2. Tagi ID3v1/v2 zawierają info o utworze. Patrz screen z winampa2. Jak zrobić źeby na liście wyświetało nazwę pliku nie wiem, z winampem 3 miałem kontakt, ale za krótki źeby cokolwiek pamiętać.
Bo u ciebie na liście odtwarzania wyświetla nazwę utworu, artystę zapisaną w ID3v1/ID3v2. Tagi ID3v1/v2 zawierają info o utworze. Patrz screen z winampa2. Jak zrobić źeby na liście wyświetało nazwę pliku nie wiem, z winampem 3 miałem kontakt, ale za krótki źeby cokolwiek pamiętać.
Będe musiał jednak tutaj napisać o moim problemie. Denerwuje mnie to w Winamp 3(bo taki posiadam),źe pliki(mp3) które są w folderze mają inne nazwy ,które moźna zmieniać dowoli ale jak te mp3 doda sie do listy odtwaźania to zmianiają nazwe na całkiem co innego. U mojego kumpla , który ma tego samego widowsa (xp) i tego samego Winampa (3) co ja, a u niego mp3 na liście mają te same nazwy co w folderze. Niewiem dlaczego tak sie dzieje. nie wiem co tźeba ustawić. :( Moźe ktoś wie, moźe ktoś poradził juź sobie z tym problemem.
POMÓŻCIE !!!!!!
POMÓŻCIE !!!!!!
www.winamp.com – tam chyba kiedys byl taki board – aleee niestety po angielsku
Strona 1 / 1